Tietoa meistä

Tietoa meistä

heart-icon

Enemmän kuin 500 kuukausittaista asiakasta Pohjois-Euroopasta

user-icon

Yli 25 klinikkaa käyttävät meidän testejämme

ISO-icon

ISO-sertifioitu laboratorio

list-icon

Kaikki testit suoritetaan kotona ja tulokset toimitetaan digitaalisesti

GetTested:in avulla testaaminen on tehokasta, edullista ja turvallista laboratioriotestaamista. GetTested:in missiona on luoda kaikkiin lääketieteellisen testaamisen tarpeisiin ratkaisu, joka on saatavilla suoraan kuluttajalle. Tarjoamalla laajan valikoiman diagnostisia testejä joko lääkärin suosituksella tai ilman, GetTested tarjoaa asiakkaillensa mahdollisuuden hallita itse omia terveydenhoitokustannuksiaan ja seurata omaa terveydentilaansa.

Tavoitteenamme on tuottaa erinomaista asiakaspalvelua sitoutuneen ja koulutetun henkilöstön voimin. GetTested asettaa asiakkaan etusijalle, takaamme korkeimman laatutason testauksen ja tarkat tulokset. Teemme yhteistyötä alueen johtavien, valtuutettujen ja ISO-sertifioitujen laboratorioiden kanssa. Noudatamme tiukkoja yksityisyys- ja HIPAA-säännöstöjä.

Ei ole olemassa helppoa ja nopeaa tapaa seurata mitä todella tapahtuu elimistössäsi, minkä vuoksi useimpien on odotettava, että jokin menee pieleen, ennen kuin he voivat tarttua asiaan. Tarjoamme tuotteita ja palveluita, joiden avulla voit ennakoivasti huolehtia hyvinvoinnistasi – helposti ja vaivattomasti. Kun tunnet elimistösi paremmin, ymmärrät paremmin elintapojesi vaikutuksia ja voit tehdä hienovaraisia muutoksia kohti terveempää olemusta.

Tarjoamalla kattavimmat, lääkärin suunnittelemat laboratoriotestit, annamme hyvinvoinnistaan kiinnostuneiden asiakkaiden ottaa hyvinvointinsa omiin käsiinsä. Yhdistettynä ainutlaatuiseen tutkimukseen, analysointiin sekä valmennukseen, asiakkaat elävät värikkäämpää ja terveempää elämää.

YHTEISTYÖKLINIKAT

Haluatko tarjota asiakkaillesi testejämme? GetTested tekee yhteistyötä useiden johtavien klinikoiden kanssa. Jos olet terveydenhoitoalan toimija ja haluat tarjota asiakkaillesi testejämme, ota meihin yhteyttä hello@gettested.fi.

Ohjelmistomme avulla tuote voidaan kustomoida yrityksesi ilmeen mukaiseksi.

TYÖSKENTELE KANSSAMME

Haluatko työskennellä nopeasti kasvavassa yrityksessä, joka johtaa sähköisen terveydenhuollon kehitystä?

Onko hyvinvointi intohimosi, haluatko saada ympärilläsi olevat ihmiset voimaan paremmin faktoihin perustuvan tiedon voimin? Voimme olla sinulle sopiva yritys!

Tällä hetkellä meillä ei ole avoimia positioita, mutta etsimme jatkuvasti henkilöitä, jotka suhtautuvat hyvinvointiin intohimolla. Koska yrityksemme kasvaa sekä Ruotsissa että kansainvälisesti, kaipaamme vahvistusta useilla osa-alueilla.

Ehkä sinä sopisit meille?

Lähetä meille avoin hakemus osoitteeseen hello@gettested.fi ja kerro meille miksi haluaisit työskennellä kanssamme, mitä haluaisit tehdä ja miten ruokkisit meidän kasvuamme / vahvistaisit tiimiämme. Vastaamme kaikkiin hakemuksiin ja vaikka emme voisi tarjota vakituista työtä, meillä saattaa olla muita yhteistyömahdollisuuksia.