DNA Diet & Nutrition Test

179,00 

DNA Diet & Nutrition GetTestediltä on terveystesti, joka analysoi geneettisiä vaihtelujasi tarjoten yksityiskohtaisen ymmärryksen siitä, miten kehosi käsittelee erilaisia ravintoaineita. Tämä testi hyödyntää yksinkertaista sylkinäytettä DNA
keräämiseen ja antaa oivalluksia geneettisestä rakenteestasi liittyen ruokavalioon ja ravintoon. Se tarjoaa henkilökohtaisen analyysin makroravinteista, rasva-aineenvaihdunnasta, vitamiini- ja mineraalitarpeista sekä geneettisistä alttiuksista erilaisille herkkyyksille/intoleransseille ja ruokailukäyttäytymisille.

Näyte kerätään helposti sylkitestillä ja lähetetään laboratorioomme analysoitavaksi. Hinta sisältää palautuslähetyksen laboratorioon. 6-8 viikon kuluessa saat yksityiskohtaiset tuloksesi digitaalisesti.

yesKotona tehtävä kotitesti, ei tarvetta lääkärikäynnille

yesKliinisesti hyväksytty testi, joka analysoidaan ISO 13485 -sertifioidussa laboratoriossa

yesTestitulokset englanniksi

Terveysalueet, joita GetTested DNA Diet & Nutrition -testi analysoi

GetTestedin DNA Diet & Nutrition -testi tutkii perusteellisesti useita tärkeitä terveysalueita:

  • Makroravinteet (proteiinit, rasvat, hiilihydraatit): Ensinnäkin se paljastaa, miten kehosi saattaa reagoida erilaisiin makroravinteisiin, mikä on olennaista ruokavalion hienosäätämisessä energian ja yleisen terveyden parantamiseksi.
  • Rasva-aineenvaihdunta (tyydyttyneet, tyydyttymättömät, omega-3-rasvat): Lisäksi testi antaa tietoa kehosi tavasta käsitellä erilaisia rasvoja, mikä on keskeistä monipuolisessa ruokavaliossa.
  • Herkkyydet ja intoleranssit (gluteeni, laktoosi, alkoholi, kofeiini, histamiini): Testi auttaa myös tunnistamaan mahdolliset herkkyydet tai intoleranssit, mikä auttaa tekemään tietoisia ruokavalintoja.
  • Vitamiinit ja mineraalit: Testi paljastaa myös, miten kehosi imee ja hyödyntää tärkeitä vitamiineja ja mineraaleja, jotka ovat välttämättömiä terveydelle ja ravintoainepuutosten välttämiseksi.
  • Syömiskäyttäytyminen (ylensyönti, sokerinhimo, napostelu): Lopuksi, testi paljastaa geneettiset tekijät, jotka liittyvät syömiskäyttäytymiseen, tarjoten strategioita terveellisempien ruokailutottumusten saavuttamiseksi.

Henkilökohtaiset suositukset

Analyysin jälkeen et saa pelkästään geneettistä raporttia, vaan myös henkilökohtaisia ruokavaliosuosituksia. Nämä ehdotukset, jotka on räätälöity geneettisen profiilisi perusteella, auttavat sinua tekemään tietoisia valintoja ravitsemustarpeidesi suhteen.

Kenelle testi sopii

Testi on ihanteellinen kaikille, jotka ovat kiinnostuneita optimoimaan terveytensä geneettisesti ohjatun ruokavalion avulla. Se tarjoaa tieteeseen perustuvia neuvoja ravitsemuksen parantamiseksi.

Tietosuoja ja näytemateriaali

Analyysin jälkeen DNA ja näytemateriaali tuhotaan aktiivisesti. Tietosi pysyvät täysin anonyymeinä, ja ne linkitetään vain ainutlaatuiseen testitunnukseesi. GetTested arvostaa yksityisyyttäsi; emme koskaan jaa tai myy tuloksiasi kolmansille osapuolille. Lisäksi sinulla on mahdollisuus poistaa testituloksesi vastaanottamisen jälkeen.

Ohjeet

Testi on verikoe, joka otetaan kotona sormenpistosta ja sitten puristetaan veri, jonka tiputat paperille, jossa on ympyröitä, jotka täytät verellä. Näyte lähetetään sitten laboratorioon analysoitavaksi ja saat vastauksesi digitaalisesti heti, kun laboratorio on analysoinut näytteesi.

  1. Tee ostos verkkosivustolla; maksuvaihtoehdot Stripe/Klarna/Paypal tai kortti (Visa, AMEX tai Mastercard). Helppoa ja turvallista.
  2. Testipakkaus lähetetään tilauksen yhteydessä antamaasi osoitteeseen. Lähetämme testipakkauksen mukana myös ohjeet. Mukana tulee lisäksi leimattu kirjekuori, joka postitetaan meille. On suositeltavaa lähettää näyte maanantaina tai tiistaina.
  3. Suorita testi testipakkauksessa ja verkossa olevien ohjeiden mukaan. Asiakastukemme voi myös vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiin ennen lähetystä ja tuloksia sekä niiden jälkeen.
  4. Lähetä testipakkaus ISO-sertifioituun laboratorioon ja odota tuloksia digitaalisesti. Normaalisti saat vastauksen 15 työpäivän kuluessa siitä, kun laboratoriomme on vastaanottanut näytteesi.

Katso tarkemmat ohjeet täältä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “DNA Diet & Nutrition Test”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *