Emättimen pH-arvo (pikatesti)

15,00 

GetTestedin Emättimen pH-arvo -testi tarjoaa nopean ja helpon tavan seurata emättimesi pH-tasapainoa kotona. Tasapainoinen pH-arvo on avainasemassa intiimialueesi terveydessä, ja tämän testin avulla voit varmistua siitä, että kaikki on kunnossa tai tunnistaa mahdollisia muutoksia ajoissa.

yesKotona tehtävä kotitesti, ei tarvetta lääkärikäynnille

Tuotetunnus (SKU): A-PHV Osasto:

Mikä on emättimen pH-arvo ja miksi se on tärkeä?

Emättimen pH-arvo kuvaa emättimen happamuuden tasoa. Tasapainoinen pH-arvo on välttämätöntä emättimen terveydelle, sillä se auttaa ylläpitämään terveellistä bakteerikantaa ja suojaa emätinta haitallisilta mikro-organismeilta. Kun pH-arvo häiriintyy, se voi johtaa useisiin yleisiin naistenvaivoihin, kuten bakteeri vaginoosiin.

Bakteerivaginoosi ja pH-tasapainon merkitys

Bakteerivaginoosi on tila, jossa emättimen normaali bakteerikanta muuttuu ja joidenkin haitallisten bakteerien määrä lisääntyy. Yksi merkki tästä on emättimen pH-arvon nousu. Bakteerivaginoosin oireita voivat olla epätavallinen, kalankaltainen haju, muuttunut valkovuoto sekä mahdollinen kutina tai ärsytys.

Mikä on optimaalinen pH-arvo emättimelle?

Emättimen optimaalinen pH-arvo on tavallisesti välillä 3,8 – 4,5. Tämä hapan ympäristö auttaa suojaamaan emätinta haitallisilta bakteereilta.

Kuinka GetTestedin Emättimen pH-arvo -testi toimii?

GetTestedin Emättimen pH-arvo -testillä voit helposti ja nopeasti mitata emättimesi pH-arvon kotona. Testin suorittaminen on yksinkertaista:

  1. Pese kätesi huolellisesti ennen pakkauksen avaamista.
  2. Ota näytteenottotikku pakkauksesta koskematta sen kärkeen.
  3. Erota häpyhuulet ja pääsy emättimeen.
  4. Työnnä näytteenottotikku varovasti noin 5 senttimetriä emättimeen ja odota noin 10 sekuntia.
  5. Ota tikku ulos ja vertaa värimuutosta mukana toimitettuun väriasteikkoon.

Tämä teksti on kirjoitettu selkeästi ja ymmärrettävästi suomen kielellä, ottaen huomioon myös hakukoneoptimoinnin perusperiaatteet.

Ohjeet

Testi on verikoe, joka otetaan kotona sormenpistokkeella ja sitten puristetaan ulos paperinauhoille tippuvaa verta. Näyte lähetetään sitten laboratorioon analysoitavaksi ja saat vastauksesi digitaalisesti heti, kun laboratorio on analysoinut näytteesi.

  1. Tee ostos verkkosivustolla; maksuvaihtoehdot Stripe/Klarna/Paypal tai kortti (Visa, AMEX tai Mastercard). Helppoa ja turvallista.
  2. Testipakkaus lähetetään tilauksen yhteydessä antamaasi osoitteeseen. Lähetämme testipakkauksen mukana myös ohjeet. Mukana tulee lisäksi leimattu kirjekuori, joka postitetaan meille. On suositeltavaa lähettää näyte maanantaina tai tiistaina.
  3. Suorita testi testipakkauksessa ja verkossa olevien ohjeiden mukaan. Asiakastukemme voi myös vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiin ennen lähetystä ja tuloksia sekä niiden jälkeen.
  4. Lähetä testipakkaus ISO-sertifioituun laboratorioon ja odota tuloksia digitaalisesti. Normaalisti saat vastauksen 15 työpäivän kuluessa siitä, kun laboratoriomme on vastaanottanut näytteesi.

Katso tarkemmat ohjeet täältä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Emättimen pH-arvo (pikatesti)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *