Mahahaavatesti (pikatesti)

19,00 

GetTested Maha-haavatestillä voit nopeasti ja luotettavasti selvittää, onko sinulla vasta-aineita H. pyloria vastaan ulosteessasi. Positiivinen testitulos viittaa siihen, että immuunijärjestelmäsi on aktiivisesti torjumassa bakteeria.

yesKotona tehtävä kotitesti, ei tarvetta lääkärikäynnille

Tuotetunnus (SKU): A-PYL Osasto:

GetTested Maha-haavatesti: Tunnista Helicobacter pylori

Mitä maha-haava on ja kuinka se liittyy H. pyloriin? Maha-haava on avoin haavaoma mahan tai pohjukaissuolen sisäpinnalla. Ne voivat aiheuttaa kipua ja epämukavuutta. Yleisin syy näihin haavaumiin on Helicobacter pylori (H. pylori) -bakteerin infektio. Vaikka useimmat H. pylori -infektiota sairastavat eivät koskaan kehitä oireita, infektio voi joissakin tapauksissa johtaa vakaviin komplikaatioihin, kuten gastriittiin, pohjukaissuolen haavaumiin ja harvinaisissa tapauksissa jopa mahalaukun syöpään.

Miksi testata H. pyloria GetTestedillä?

GetTested Maha-haavatestillä voit nopeasti ja luotettavasti selvittää, onko sinulla vasta-aineita H. pyloria vastaan ulosteessasi. Positiivinen testitulos viittaa siihen, että immuunijärjestelmäsi on aktiivisesti torjumassa bakteeria. Positiivisen tuloksen saadessa on aina suositeltavaa konsultoida lääkäriä jatkohoitoa ja -neuvontaa varten.

Mitä GetTested Pakettiin kuuluu?

 • Testikasetti
 • Näytteenottoputki ekstraktiopuskurilla
 • Pakkaus
 • Ulostepaperi

Säilytys

Säilytä testiä huoneenlämmössä tai jääkaapissa (2-30 °C). Pidä testi suljetussa pussissaan kunnes olet valmis käyttämään sitä. Älä käytä testiä sen viimeisen käyttöpäivän jälkeen.

Miten testi tehdään?

 1. Pese kätesi huolellisesti ennen aloittamista.
 2. Käytä mukana tulevaa ulostepaperia näytteen ottamiseen ilman epäpuhtauksia.
 3. Valmistele näyte upottamalla näytteenottosauva ulosteeseen useista kohdista. Ravista sitten putkea huolellisesti.
 4. Varmista, että testikasetti on huoneenlämmössä. Avaa ja käytä heti.
 5. Noudata ohjeita tarkasti, tiputa näyte kasetille ja odota tulosta.

Huomio: Tuloksen tulisi näkyä 10 minuutin kuluttua, mutta ei yli 20 minuutin kuluttua.

Kenelle GetTested Maha-haavatesti on tarkoitettu?

Jos sinulla on vatsakipua, närästystä tai muita mahahaavan oireita, tämä testi voi tarjota arvokasta tietoa. Tiedon avulla voit etsiä asianmukaista hoitoa ja mahdollisesti välttää pitkäaikaisia terveysvaikutuksia.

Valitse GetTested nopeisiin, luotettaviin ja helppoihin kotitestiratkaisuihin.

Ohjeet

Testi on verikoe, joka otetaan kotona sormenpistokkeella ja sitten puristetaan ulos paperinauhoille tippuvaa verta. Näyte lähetetään sitten laboratorioon analysoitavaksi ja saat vastauksesi digitaalisesti heti, kun laboratorio on analysoinut näytteesi.

 1. Tee ostos verkkosivustolla; maksuvaihtoehdot Stripe/Klarna/Paypal tai kortti (Visa, AMEX tai Mastercard). Helppoa ja turvallista.
 2. Testipakkaus lähetetään tilauksen yhteydessä antamaasi osoitteeseen. Lähetämme testipakkauksen mukana myös ohjeet. Mukana tulee lisäksi leimattu kirjekuori, joka postitetaan meille. On suositeltavaa lähettää näyte maanantaina tai tiistaina.
 3. Suorita testi testipakkauksessa ja verkossa olevien ohjeiden mukaan. Asiakastukemme voi myös vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiin ennen lähetystä ja tuloksia sekä niiden jälkeen.
 4. Lähetä testipakkaus ISO-sertifioituun laboratorioon ja odota tuloksia digitaalisesti. Normaalisti saat vastauksen 15 työpäivän kuluessa siitä, kun laboratoriomme on vastaanottanut näytteesi.

Katso tarkemmat ohjeet täältä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Mahahaavatesti (pikatesti)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *