ALENNUKSESSA!

Suorituskykytesti

Alkuperäinen hinta oli: 249,00 €.Nykyinen hinta on: 209,00 €.

Suorituskykytesti mittaa 34 erilaista merkkiainetta, jotka voivat auttaa sinua optimoimaan terveyttäsi ja suorituskykyäsi: 26 erilaista aminohappoa ja 8 mineraalia. Täydellinen, jos haluat maksimoida harjoittelusi ja suorituskyvyn sekä lisätä energiaasi. Tätä voidaan suositella myös vegaaneille oikean aminohappo- ja ravintoainetasapainon varmistamiseksi.

yesKotona tehtävä kotitesti, ei tarvetta lääkärikäynnille

yesKliinisesti hyväksytty testi, joka analysoidaan ISO 13485 -sertifioidussa laboratoriossa

yesTestitulokset englanniksi

Nopeat tulokset

Handla tryggt

Aminohapot ja ravintoaineet

Aminohapot ovat proteiinien rakennuspalikoita; keho syntetisoi niistä tärkeitä molekyylejä, kuten välittäjäaineita, hormoneita ja pigmenttejä. Aminohappoja tarvitaan lihasmassan, hiusten ja kaikkien kehon kudosten rakentamiseen. Eri aminohappojen välinen tasapaino on tärkeä, koska jotkut aminohapot voivat estää toisten imeytymisen, esimerkiksi lysiini voi estää arginiinia imeytymästä.

Aminohappoterapiaa käytetään erilaisiin vaivoihin, mukaan lukien mieliala ja mielenterveys, uni, väsymys, kognitiivinen toimintamme, ADHD ja moneen muuhun.

Tiettyjen aminohappojen taso kehossa voi olla liian alhainen tai liian korkea. Joitain syitä tälle epätasapainotilalle voivat olla:

 • Ruuansulatuksen heikkous (proteiinit eivät pilkkoudu kunnolla)
 • Jotkin suolahapon estolääkitykset (esim omepratsoli)
 • Alhainen proteiinin saanti
 • Yksilölliset biokemialliset tarpeet
 • kofaktorien eli lisäravinteiden puute, joita tarvitsemme hyödyntääksemme elimistössä olevia aminohappoja
 • erilaiset ​​sairaudet, joissa elimistö ei pysty hyödyntämään tiettyjä aminohappoja oikein

Optimaaliset ravintoarvot ovat tärkeitä kehon yleiselle terveydelle, sekä liian matalat että liian korkeat tasot voivat aiheuttaa fyysistä epätasapainoa. Kovan fyysisen harjoittelun aikana, kun hikoilemme paljon, erittyy mineraaleja, jotka voivat johtaa ravitsemuksellisiin puutteisiin. Tämä testi mittaa natriumia, kaliumia, kalsiumia, magnesiumia, rautaa, kuparia, sinkkiä ja seleeniä.

Kuinka testi tehdään

Näyte tulee ottaa aamulla, tyhjällä vatsalla. Kaikki terveystestimme, mukaan lukien verikokeet, tehdään kotona. Kapillaariveri saadaan pistämällä sormea ​​ja verinäyte kerätään putkeen tai paperiin, joka lähetetään ISO-sertifioituun laboratorioon analysoitavaksi. Toimitus laboratorioon sisältyy hintaan ja saat tuloksesi digitaalisesti.

Testi analysoi seuraavat aminohapot

 • Alaniini
 • Arginiini
 • Asparagiini
 • Asparagiinihappo
 • Beta-alaniini
 • Sitrulliini
 • Fenyylialaniini
 • Gamma-aminovoihappo
 • Glutamiini
 • Glutamiinihappo
 • Glysiini
 • Histidiini
 • Homoarginiini
 • Iso-leusiini
 • Leusiini
 • Lysiini
 • Metioniini
 • Ornitiini
 • Proliini
 • Sarkosiini
 • Seriini
 • Tauriini
 • Treoniini
 • Tryptofaani
 • Tyrosiini
 • Valiini

Testi analysoi seuraavat ravintoaineet

 • Natrium
 • Kalium
 • Kalsium
 • Magnesium
 • Rauta
 • Kupari
 • Sinkki
 • Seleeni

Aminohapoista

Alaniini: Hypoglykemiassa alaniini on tärkeä glukoosin tuotannolle ja voi stabiloida verensokeria.
Arginiini: Käytetään painonhallintaan. Stimuloi kasvuhormoneja lapsuudessa ja murrosiässä. Tärkeää lihaksille ja potenssille. Nopeuttaa haavan paranemista.
Asparagiini: Tarvitaan kestävyyteen, hermostoon, aivoihin ja ammoniakin myrkkyjen poistamiseen. Alhaisia ​​tasoja voi esiintyä väsymyksen ja masennuksen yhteydessä.
Asparagiinihappo: Tarvitaan hormonien tuotantoon ja hermostoon.
Beeta-alaniini: Tarvitaan lihaskestävyyden kehitykseen ja maitohappoa neutraloivan karnosiinin tuotantoon.
Sitrulliini: Vaikuttaa kasvuhormonin eritykseen. Käytetään väsymykseen ja ammoniakin myrkkyjen poistamiseen.
Fenyalaniini: Tärkeää mielenterveydelle ja henkiselle terveydelle. Dopamiinin, adrenaliinin ja norepinefriinin esiaste. Käytetään painonhallintaan.
Gamma-aminovoihappo: Rauhoittava vaikutus ja auttaa käsittelemään stressiä. Alhaisia ​​tasoja esiintyy usein masennuksen yhteydessä.
Glutamiini: Keho tarvitsee suolistolle, immuunijärjestelmälle, kognitiivisille toiminnoille ja happo-emästasapainolle. Kovan stressin, intensiivisen harjoittelun, sairauden, laihdutuksen, trauman jne. aikana esiintyy usein puutetta.
Glutamiinihappo: Toimii vararavinteena aivoissa. Liialliset tasot voivat olla myrkyllisiä ja liittyvät erilaisiin neurologisiin tiloihin, kuten epilepsiaan.
Glysiini: Tärkeä myrkynpoistolle, välittäjäaineillemme ja ongelmille, kuten selkäkireydelle ja yliherkkyydelle kemikaaleille ja ympäristömyrkkyille.
Histidiini: Taso on usein matalalla reumaa sairastavilla ja mielenterveysongelmista kärsivillä.
Homoarginiini: Alhaisia ​​tasoja pidetään sydän- ja verisuonitautien riskitekijänä. Estää tiettyjen bakteerien ja hiivojen, kuten Candida albicansin, kasvua.
Isoleusiini: Taso on usein matalalla henkilöillä, joilla on henkinen epätasapaino. Sopii trauman, leikkauksen, sepsiksen ja diabeteksen hallintaan. Tärkeää lihaksille.
Leusiini: Taso on usein matalalla henkilöillä, joilla on henkinen epätasapaino. Sopii trauman, leikkauksen, sepsiksen ja diabeteksen hallintaan. Tärkeää lihaksille.
Lysiini: Tarvitaan luuston terveydelle ja herpes simplex -infektioiden (ja mahdollisesti muiden virusten) hoitoon. Kasvissyöjillä ja vegaaneilla tasot ovat usein alhaisia.
Metioniini: Tärkeä raskasmetallien ja säteilyn myrkkyjen poistamisessa. Toimii antioksidanttina. Voi vähentää masennusta. Voi olla hyödyllistä alkoholismille ja huumeriippuvuudelle.
Ornitiini: Stimuloi kasvuhormonia lisäämään lihasmassaa, mutta suuret annokset voivat aiheuttaa unettomuutta. Vahvistaa immuunijärjestelmää.
Proliini: Liian korkeat tasot voivat olla myrkyllisiä ja ovat alhaisia tasoja isompi ongelma.
Sarkosiini: Voidaan käyttää erilaisissa psykoottisissa tiloissa, kuten skitsofreniassa.
Seriini: Psykoottisilla potilailla voi esiintyä korkeita seriinitasoja kysteiiniin suhteutettuna.
Tauriini: Tarvitaan sappeen, maksaan, keskushermostoon, aivoihin, gamma-aminovoihapon:n ohjaamiseen ja muihin. Liian alhainen taso liittyy usein epilepsiaan.
Treoniini: Tarvitaan ruoansulatuskanavan, kollageenin tuotantoon ja hammaskiilteen toimintaan. Puutos voi aiheuttaa neurologisia toimintahäiriöitä ja halvaantumista.
Tryptofaani: Tarvitaan nukkumiseen ja mielialaan. Voi rauhoittaa ahdistusta ja masennusta.
Tyrosiini: Tarvitaan kilpirauhasen, unen, mielialan ja välittäjäaineiden, kuten dopamiinin, adrenaliinin ja norepinefriinin, tuottamiseen.
Valiini: Alkoholisteilla ja huumeriippuvaisilla usein alhaiset tasot. Tärkeää ihmisille, joilla on aivovaurioita ja neurologisia sairauksia. Tärkeää lihaksille. Lisää suorituskykyä.

Lyhyesti ravintoaineista

Natrium: Tarvitaan happo-emästasapainon, kehon vesi- ja suolatasapainon sekä verenpaineen säätelyyn. Puutosta voi ilmetä raskaan liikunnan jälkeen, paljon hikoilevilla ja paljon vettä juovilla ihmisillä tai kroonisista sairauksista kärsivillä.
Kalium: Kaliumia tarvitaan kehon vesitasapainoon, verenpaineen säätelyyn sekä hermo- ja lihastoimintoihin. Kaliumin puutteessa insuliinia ei vapaudu eikä sokeri muutu energiaksi vaan varastoituu maksaan, mikä voi johtaa hypoglykemiaan.
Kalsium: välttämätön luuston tukemiseen tarvittavan luumassan ylläpitämiseksi, mutta sitä tarvitaan myös hermosignaaleihin, lihasten supistukseen, veren hyytymiseen ja erilaisiin entsymaattisiin prosesseihin. Kalsiumia tarvitaan myös ravinteiden kuljettamiseen solukalvojen läpi.
Magnesium: Tarvitaan satoihin erilaisiin entsyymireaktioihin ja muiden mineraalien (kalsium, fosfori, natrium ja kalium) imeytymiseen. Magnesium ja kalsium toimivat synergiassa esimerkiksi lihaksissamme ja hermoissamme. Magnesium toimii luonnollisena antihistamiinina.
Rauta: Tunnettu happea sitovasta kyvystään ja sitä tarvitaan kuljettamaan happea keuhkoihin ja soluihimme ja se on elintärkeää immuunijärjestelmällemme. Rauta on myrkyllistä liiallisina määrinä. Hemokromatoosi eli raudan ylikuormitus on tila, jossa kehosi varastoi liikaa rautaa. Sitä esiintyy noin yhdellä ihmisellä 250:stä. Tästä syystä rautaa ei tulisi koskaan ottaa ravintolisänä, mittaamatta ensin kehon rauta-arvoja.
Kupari: Tarvitaan muun muassa sydän- ja verisuonijärjestelmälle, luustolle, aivoille, hermoille, sidekudokselle ja kilpirauhaselle. Kuparia tarvitaan myös superoksididismutaasin (SOD) muodostamiseen, joka on voimakas anti-inflammatorinen entsyymi.
Sinkki: Sinkin puute on yleinen maailmanlaajuisesti. Sinkillä on tärkeä rooli kasvussa ja kehityksessä, sukupuolielimissämme, entsymaattisissa reaktioissa, ruuansulatuksessa, DNA:n ja RNA:n synteesissä ja paljon muuta. Vegaaneilla on usein suurempi riski kehittää puutostila.
Seleeni: Seleeni on tärkeä antioksidantti ja suojaa kehoa hapettumiselta, joka voi tuhota soluja ja nopeuttaa ikääntymistä. Seleeni on myös tärkeä immuunijärjestelmälle ja suojaa raskasmetalleilta, kuten elohopealta ja arseenilta. Seleeni on kuitenkin suurina määrinä myrkyllistä.

Ohjeet

Testin teet itse kotona ns. kapillaariverikokeella. Tämä tarkoittaa, että sinun on tehtävä pieni pistos sormeen ja puristettava muutama tippa verta paperille tai koeputkeen. Näytteesi lähetetään laboratorioomme analysoitavaksi ja saat vastauksesi digitaalisesti heti, kun laboratorio on analysoinut näytteesi.

 1. Tee ostos verkkosivustolla; maksuvaihtoehdot Stripe/Klarna/Paypal tai kortti (Visa, AMEX tai Mastercard). Helppoa ja turvallista.
 2. Testipakkaus lähetetään tilauksen yhteydessä antamaasi osoitteeseen. Lähetämme testipakkauksen mukana myös ohjeet. Mukana tulee lisäksi leimattu kirjekuori, joka postitetaan meille. On suositeltavaa lähettää näyte maanantaina tai tiistaina.
 3. Suorita testi testipakkauksessa ja verkossa olevien ohjeiden mukaan. Asiakastukemme voi myös vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiin ennen lähetystä ja tuloksia sekä niiden jälkeen.
 4. Lähetä testipakkaus ISO-sertifioituun laboratorioon ja odota tuloksia digitaalisesti. Normaalisti saat vastauksen 15 työpäivän kuluessa siitä, kun laboratoriomme on vastaanottanut näytteesi.

Katso tarkemmat ohjeet täältä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Suorituskykytesti”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *