Kilpirauhaskoe (pikatesti)

15,00 

Kilpirauhasen toimintahäiriöt voivat vaikuttaa merkittävästi hyvinvointiisi ja arkeesi. GetTestedin Kilpirauhaskoe (pikatesti) tarjoaa helpon ja nopean tavan tarkistaa TSH-tasosi suoraan kotoa käsin. Selvitä muutamassa minuutissa, onko kilpirauhasesi toiminnassa poikkeavuuksia ja ota ensimmäinen askel kohti parempaa terveyttä ja hyvinvointia.

yesKotona tehtävä kotitesti, ei tarvetta lääkärikäynnille

Tuotetunnus (SKU): A-TSH Osasto:

Kilpirauhaskoe (pikatesti) – Tarkista kilpirauhasesi toiminta

Oletko koskaan miettinyt, toimiiko kilpirauhasesi oikein? Kilpirauhasen toimintahäiriöt voivat vaikuttaa monin eri tavoin elämänlaatuusi ja hyvinvointiisi. GetTestedin Kilpirauhaskoe on helppo ja nopea tapa selvittää, onko TSH-tasosi normaalin rajoissa.

Kilpirauhasen merkitys

Kilpirauhanen on pieni perhosmaisen muotoinen rauhanen kaulan alaosassa, ja se tuottaa hormoneja, jotka säätelevät monia kehon toimintoja, kuten aineenvaihduntaa. Kun kilpirauhanen ei toimi oikein, se voi aiheuttaa monenlaisia oireita ja terveysongelmia.

Hypotyreosin tunnistaminen

Hypotyreosi eli kilpirauhasen vajaatoiminta on tila, jossa kilpirauhanen ei tuota riittävästi hormoneja. TSH (Tyreoideastimulerande hormon) on aivolisäkkeestä erittyvä hormoni, joka säätelee kilpirauhashormonin tuotantoa. Korkea TSH-arvo on usein merkki hypotyreosista.

Oireita, jotka voivat viitata hypotyreosiin

 • Väsymys ja uupumus
 • Kylmän tunne
 • Painonnousu
 • Kuiva iho
 • Hidas syke
 • Masentuneisuus
 • Hiustenlähtö
 • Ummehtuneisuus
 • Heikentynyt keskittymiskyky

Testin suorittaminen

Kilpirauhaskoe (pikatesti) mittaa TSH-tason veressä ja antaa positiivisen tuloksen, kun TSH-taso ylittää 5 μIU/ml. Testipaketin mukana tulee kaikki tarvittavat välineet ja yksityiskohtaiset ohjeet testin suorittamiseksi. Testin tulokset ovat selkeät ja helppolukuiset.

Miksi valita GetTestedin Kilpirauhaskoe?

 • Helppokäyttöinen ja nopea testaus kotona
 • Luotettava tulos vain muutamassa minuutissa
 • CE-merkitty ja laboratoriotason laatu

Tilaa testi jo tänään ja ota ensimmäinen askel kohti parempaa hyvinvointia. Kun tunnet kehosi ja ymmärrät sen tarpeet, voit tehdä tietoisia valintoja terveytesi hyväksi.

Ohjeet

Testi on verikoe, joka otetaan kotona sormenpistokkeella ja sitten puristetaan ulos paperinauhoille tippuvaa verta. Näyte lähetetään sitten laboratorioon analysoitavaksi ja saat vastauksesi digitaalisesti heti, kun laboratorio on analysoinut näytteesi.

 1. Tee ostos verkkosivustolla; maksuvaihtoehdot Stripe/Klarna/Paypal tai kortti (Visa, AMEX tai Mastercard). Helppoa ja turvallista.
 2. Testipakkaus lähetetään tilauksen yhteydessä antamaasi osoitteeseen. Lähetämme testipakkauksen mukana myös ohjeet. Mukana tulee lisäksi leimattu kirjekuori, joka postitetaan meille. On suositeltavaa lähettää näyte maanantaina tai tiistaina.
 3. Suorita testi testipakkauksessa ja verkossa olevien ohjeiden mukaan. Asiakastukemme voi myös vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiin ennen lähetystä ja tuloksia sekä niiden jälkeen.
 4. Lähetä testipakkaus ISO-sertifioituun laboratorioon ja odota tuloksia digitaalisesti. Normaalisti saat vastauksen 15 työpäivän kuluessa siitä, kun laboratoriomme on vastaanottanut näytteesi.

Katso tarkemmat ohjeet täältä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kilpirauhaskoe (pikatesti)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *