Lemmikkieläin allergiatesti

49,00 

GetTestedin lemmikkieläin allergiatesti on sinulle, joka haluat tietää oletko allerginen koirille tai kissoille. Saat erilliset vastaukset koiralle ja kissalle, sillä ne mitataan erikseen. Allergiasi vahvuus näytetään tuloksissa asteikolla 0-6 ja saat myös tarkan arvosi, jota verrataan viitekehykseen välillä 0,35-100. Tämä tarkoittaa, että saat vastauksen paitsi siihen, oletko allerginen vai et, myös onko kyseessä lievä vai vakavampi allergia.

Turkiseläinallergia ei tarkoita, että sinun täytyy olla allerginen kaikille turkiseläimille. Siksi suosittelemme tilaamaan laajan allergiatestimme, joka testaa myös punkit, homeen, ruoka-aineet ym. Testin löydät täältä.

yesKotona tehtävä kotitesti, ei tarvetta lääkärikäynnille

yesKliinisesti hyväksytty testi, joka analysoidaan ISO 13485 -sertifioidussa laboratoriossa

yesTestitulokset englanniksi

Nopeat tulokset

Handla tryggt
Tuotetunnus (SKU): 1TI Osastot: , ,

Meidän lemmikkieläin allergiatesti testaa sekä koira- että kissa-allergiat. Jos sinulla on lemmikkieläinallergia, se ei tarkoita, että olisit allerginen kaikille turkiseläimille, sillä turkiseläinallergia on suhteellisen yleinen.

Yleisiä lemmikkieläinallergian oireita

  • Vuotava tai tukkoinen nenä
  • Aivastelu
  • Punoittavat ja kutiavat silmät
  • Asman kaltaiset oireet
  • Nokkosihottuma

Helppo kotitesti

Lemmikkieläin allergiatestimme on kotona otettava kapillaariverinäyte, jossa tiputat muutaman tippa verta paperiarkille, joka lähetetään sitten laboratorioon analysoitavaksi. Saat täydellisen testauspakkauksen, joka sisältää kaiken, mitä tarvitset testin suorittamiseen. Heti kun laboratorio on analysoinut allergiatestisi, saat vastauksen digitaalisessa muodossa.

Oletko kiinnostunut muista testeistä?

Jos olet kiinnostunut lemmikkiallergian lisäksi myös siitepöly-, ruoka-aine-, punkki-, home- ja muista muun allergiatesteistä, suosittelemme, että valitset sen sijaan laajan allergiatestimme. Testin voit tilata täältä.

Lisätiedot

Paino 0,030 kg (kilogramma)

Ohjeet

Testin teet itse kotona ns. kapillaariverikokeella. Tämä tarkoittaa, että sinun on tehtävä pieni pistos sormeen ja puristettava muutama tippa verta paperille tai koeputkeen. Näytteesi lähetetään laboratorioomme analysoitavaksi ja saat vastauksesi digitaalisesti heti, kun laboratorio on analysoinut näytteesi.

  1. Tee ostos verkkosivustolla; maksuvaihtoehdot Stripe/Klarna/Paypal tai kortti (Visa, AMEX tai Mastercard). Helppoa ja turvallista.
  2. Testipakkaus lähetetään tilauksen yhteydessä antamaasi osoitteeseen. Lähetämme testipakkauksen mukana myös ohjeet. Mukana tulee lisäksi leimattu kirjekuori, joka postitetaan meille. On suositeltavaa lähettää näyte maanantaina tai tiistaina.
  3. Suorita testi testipakkauksessa ja verkossa olevien ohjeiden mukaan. Asiakastukemme voi myös vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiin ennen lähetystä ja tuloksia sekä niiden jälkeen.
  4. Lähetä testipakkaus ISO-sertifioituun laboratorioon ja odota tuloksia digitaalisesti. Normaalisti saat vastauksen 15 työpäivän kuluessa siitä, kun laboratoriomme on vastaanottanut näytteesi.

Katso tarkemmat ohjeet täältä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lemmikkieläin allergiatesti”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *