Vaihdevuositestipaketti 2kpl (pikatesti)

15,00 

Tunnetko vaihdevuosien oireita?  Follikkelia stimuloiva hormoni (FSH) on keskeinen indikaattori vaihdevuosien alkamiselle. Kun munasarjat tuottavat vähemmän estrogeenia, FSH-tasot nousevat. Tämän testin avulla voit mitata FSH-tasoasi helposti ja nopeasti.

yesKotona tehtävä kotitesti, ei tarvetta lääkärikäynnille

Tuotetunnus (SKU): A-FSH Osasto:

Tunnetko vaihdevuosien oireita? GetTested tarjoaa luotettavan pikatestin, joka antaa sinulle selkeän käsityksen hormonitasostasi.

Tietoa vaihdevuosista

Vaihdevuodet ovat luonnollinen osa naisen elinkaarta. Tänä aikana munasarjojen toiminta vähenee ja estrogeenin tuotanto heikkenee, mikä voi aiheuttaa erilaisia oireita.

Vaihdevuosien oireet

Oireita voivat olla kuukautisten epäsäännöllisyys, kuumat aallot, yöllinen hikoilu, unettomuus ja mielialan muutokset.

Miksi FSH-taso on tärkeä?

Follikkelia stimuloiva hormoni (FSH) on keskeinen indikaattori vaihdevuosien alkamiselle. Kun munasarjat tuottavat vähemmän estrogeenia, FSH-tasot nousevat. Tämän testin avulla voit mitata FSH-tasoasi helposti ja nopeasti.

Miten testi toimii

Vaihdevuositestipaketti sisältää kaksi testiliuskaa, jotka mittaavat FSH-tasoa virtsanäytteestä. Kahden testiliuskan avulla voit seurata tuloksiasi ajan myötä ja saada tarkan kuvan hormonitasostasi.

GetTested’n luotettavuus

Luota laatuun ja tarkkuuteen GetTested’n pikatestien kanssa. Me ymmärrämme, kuinka tärkeää on saada tarkkoja ja nopeita tuloksia. Tilaa nyt ja pysy tietoisena hormonitasostasi!

Ohjeet

Testi on verikoe, joka otetaan kotona sormenpistokkeella ja sitten puristetaan ulos paperinauhoille tippuvaa verta. Näyte lähetetään sitten laboratorioon analysoitavaksi ja saat vastauksesi digitaalisesti heti, kun laboratorio on analysoinut näytteesi.

  1. Tee ostos verkkosivustolla; maksuvaihtoehdot Stripe/Klarna/Paypal tai kortti (Visa, AMEX tai Mastercard). Helppoa ja turvallista.
  2. Testipakkaus lähetetään tilauksen yhteydessä antamaasi osoitteeseen. Lähetämme testipakkauksen mukana myös ohjeet. Mukana tulee lisäksi leimattu kirjekuori, joka postitetaan meille. On suositeltavaa lähettää näyte maanantaina tai tiistaina.
  3. Suorita testi testipakkauksessa ja verkossa olevien ohjeiden mukaan. Asiakastukemme voi myös vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiin ennen lähetystä ja tuloksia sekä niiden jälkeen.
  4. Lähetä testipakkaus ISO-sertifioituun laboratorioon ja odota tuloksia digitaalisesti. Normaalisti saat vastauksen 15 työpäivän kuluessa siitä, kun laboratoriomme on vastaanottanut näytteesi.

Katso tarkemmat ohjeet täältä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Vaihdevuositestipaketti 2kpl (pikatesti)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *