Candida-hiivatesti

75,00 

Candida albicans on normaali asukas ihmisen ruoansulatuskanavassa; se on myös ihmisten yleisin sieni-patogeeni. Tämä testi mittaa 4 erityylistä hiivaa; Candida albicans, Candida (laji), Geotrichum candidum sekä hiivan liikakasvua. Candidan liikakasvu voi aiheuttaa erilaisia ​​ongelmia, kuten aivosumua, väsymystä, mielialan vaihteluita, kaasuja tai turvotusta, ripulia ja/tai ummetusta, sokerinhimoa, iho-ongelmia ja paljon muuta. GetTested tarjoaa yksinkertaisen ulostetestin, jonka otat kotona ja lähetät laboratorioomme analysoitavaksi.

yesKotona tehtävä kotitesti, ei tarvetta lääkärikäynnille

yesKliinisesti hyväksytty testi, joka analysoidaan ISO 13485 -sertifioidussa laboratoriossa

yesTestitulokset englanniksi

Nopeat tulokset

Handla tryggt

Candida albicans on ihmisen ruoansulatuskanvassa asustava sieni; se on yleisin sieni-patogeeni ihmisillä. Tämä testi mittaa 4 erityylistä hiivaa; Candida albicans, Candida (laji), Geotrichum candidum sekä  hiivan liikakasvua.

Candida on sienityyppi, jota esiintyy luonnollisesti muun muassa suolistossamme ja jonka tehtävänä on tunnistaa ja tuhota haitallisia bakteereja. Ongelmia syntyy vasta silloin, kun tämä sieni lisääntyy liikaa. Liikakasvua voi esiintyä esimerkiksi antibioottien käytön jälkeen tai raskasmetallien kertyessä elimistöön. Lisäksi sitä voi esiintyä heikentyneen immuunijärjestelmän, väärän ruokavalion, stressin tai tiettyjen lääkkeiden käytön seurauksena.

Candidan liikakasvussa syntyy erilaisia ​​myrkkyjä, jotka ​​voivat puolestaan johtaa useisiin erilaisiin oireisiin (katso alla). Esimerkkejä joistakin kehossa syntyvistä myrkyistä ovat etanoli, asetaldehydi ja formaldehydi.

Testi on yksinkertainen ulostetesti, jossa näyte kerätään kotona ja analysoidaan ISO-sertifioidussa ja valtuutetussa laboratoriossa.

Candida-hiivasienen yleisiä oireita

Hiivan liikakasvu voi aiheuttaa seuraavia oireita:

 • Aivosumu
 • Väsymys
 • Fibromyalgia
 • Ilmavaivat ja turvotus
 • Ripuli tai ummetus
 • Sokerinhimo
 • Iho-ongelmat (akne, ruusufinni, ihottuma, psoriaasi jne.)
 • Kuiva, kutiseva tai punoittava iho
 • Kynsisieni
 • Emättimen kutina
 • Mielialavaihtelut, uniongelmat, ahdistuneisuus. tai masennus

Oireet ovat seurausta hiivan tuottamista toksiineista.

Candida-hiivatesti analysoi 4 hiivaa:

 • Candida
 • Candida albicans
 • Hiivat (postitiivinen tai negatiivinen)
 • Geotrichum candidum

Jos sinua kiinnostaa testata suolistofloorasi, suosittelemme Suoliston mikrobiomitesti Small -testiä, joka mittaa yhteensä 13 eri bakteeria ja 4 hiivaa sisältäen Candidan sekä bakteerit kuten bifidobacterium, lactobacillus jne.

Kenen kannattaa tehdä Candida-testi?

Henkilöiden, joilla on jokin edellä mainituista vaivoista sekä henkilöiden, jotka ovat aiemmin käyttäneet hiivasienilääkitystä ja haluavat tietää, ovatko he päässeet eroon liikakasvustaan vai tuleeko lääkitystä jatkaa. On tärkeää tehdä testi, jotta voi aloittaa oikeanlaisen hoidon, jos ongelman juurisyy on Candida.

Samankaltaisia ongelmia voi aiheuttaa myös SIBO, eli ohutsuolen bakteerien liikakasvu. Jos sinulla on vatsaongelmia ja arvelet sen johtuvan jostain edellä mainituista suolisto-ongelmista, suosittelemme myös SIBO-testin tekemistä.

 

Lisätiedot

Paino 0,030 kg (kilogramma)

Ohjeet

Kaikki testimme, mukaan lukien ulostenäytteemme, kerätään kotoa käsin. Testipakkaukseen sisältyy kaikki, mitä tarvitset testin ottamiseen sekä ohjeet. Näytteesi lähetetään laboratorioomme analysoitavaksi ja saat vastauksesi digitaalisesti heti, kun laboratorio on analysoinut näytteesi.

 1. Tee ostos verkkosivustolla; maksuvaihtoehdot Stripe/Klarna/Paypal tai kortti (Visa, AMEX tai Mastercard). Helppoa ja turvallista.
 2. Testipakkaus lähetetään tilauksen yhteydessä antamaasi osoitteeseen. Lähetämme testipakkauksen mukana myös ohjeet. Mukana tulee lisäksi leimattu kirjekuori, joka postitetaan meille. On suositeltavaa lähettää näyte maanantaina tai tiistaina.
 3. Suorita testi testipakkauksessa ja verkossa olevien ohjeiden mukaan. Asiakastukemme voi myös vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiin ennen lähetystä ja tuloksia sekä niiden jälkeen.
 4. Lähetä testipakkaus ISO-sertifioituun laboratorioon ja odota tuloksia digitaalisesti. Normaalisti saat vastauksen 15 työpäivän kuluessa siitä, kun laboratoriomme on vastaanottanut näytteesi.

Katso tarkemmat ohjeet täältä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Candida-hiivatesti”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *