Gluteeni-intoleranssitesti

49,00 

GetTestedin gluteeni-intoleranssitesti mittaa transglutaminaasin vasta-aineita (IgG) gluteeni-intoleranssin (keliakia) varalta. Gluteenin intoleranssin mittaamiseksi on nykyään useita erilaisia ​​testejä, mukaan lukien IgA-vasta-aineet transglutaminaasille. LgG-vasta-aineet voivat paljastaa herkkyyden, eikä pelkästään keliakian absoluuttisia tapauksia, vaan myös ne tapaukset, joissa ihminen on gluteeniherkkä, mutta ei välttämättä saa tuloksia perinteisistä testeistä. Tämä tarkoittaa, että henkilö voi testata negatiivisen IgA-transglutaminaasitestin, mutta saada positiivisen tuloksen IgG-transglutaminaasitestissä.

yesKotona tehtävä kotitesti, ei tarvetta lääkärikäynnille

yesKliinisesti hyväksytty testi, joka analysoidaan ISO 13485 -sertifioidussa laboratoriossa

yesTestitulokset englanniksi

Nopeat tulokset

Handla tryggt

Testistä

Testi on niin kutsuttu kapillaariverinäyte, mikä tarkoittaa että sormeen pistetään pienellä neulalla reikä, josta puristetaan koeputkeen verinäyte. Näyte lähetetään laboratorioomme analysoitavaksi ja saat testituloksen digitaalisesti, kun laboratorio on analysoinut näytteesi.

Kenelle testiä suositellaan?

Jos epäilet, että sinulla saattaisi olla gluteeni-intoleranssi, voi olla hyvä idea testata itsesi, tietääksesi tulisiko sinun välttää gluteenia vai ei. On tärkeää muistaa, että gluteeni-intoleranssitestillämme, ruoka-aineintoleranssitestillämme ja allergiatestillämme on eroja. Jos päätät suorittaa kaikki nämä kolme testiä, voit saada esimerkiksi vehnästä positiivisen tuloksen allergioiden tai ruoka-intoleranssin osalta, mutta gluteeni-intoleranssitesti voi olla negatiivinen. Jos sinulla ei tulostesi mukaan ole gluteeni-intoleranssia, voit silti olla herkkä vehnälle. Vehnässä on eri ainesosia joille voi reagoida ja eri sairaudet voivat oireilla eri tavoin. Jos sinulla on useampia eri oireita tai vaivoja, suosittelemme yhdistämään gluteeni-intoleranssitestin Allergiatestiin tai tekemään Ruoka-aineintoleranssitesti 80 kohtaa -testin, joka mittaa myös lievempää gluteeniherkkyyden muotoa.

Gluteeniton vai vehnätön ruokavalio?

Gluteeni-intolerantikko henkilö voi nauttia gluteenittomia tuotteita, kun taas vehnään reagoivan tulee jättää pois kaikki vehnää sisältävät tuotteet. Gluteenittomissa tuotteissa voi olla vehnän osia, joita gluteeni-intoleranikko voi sietää, mutta vehnäallergiasta kärsivä ei. Laboratoriotestillä voit varmistaa, ettet jätä pois mitään ylimääräistä, vaan juuri ne aineet, joille olet yliherkkä.

Yleisiä gluteeni-intoleranssin/keliakian oireita:

 • Iho-ongelmat
 • Ripuli
 • Hankaluuksia painon nousussa
 • Väsymys
 • Hedelmättömyys
 • Ilmavaivat
 • Pahoinvointi

Lisätiedot

Paino 0,030 kg (kilogramma)

Ohjeet

Testin teet itse kotona ns. kapillaariverikokeella. Tämä tarkoittaa, että sinun on tehtävä pieni pistos sormeen ja puristettava muutama tippa verta paperille tai koeputkeen. Näytteesi lähetetään laboratorioomme analysoitavaksi ja saat vastauksesi digitaalisesti heti, kun laboratorio on analysoinut näytteesi.

 1. Tee ostos verkkosivustolla; maksuvaihtoehdot Stripe/Klarna/Paypal tai kortti (Visa, AMEX tai Mastercard). Helppoa ja turvallista.
 2. Testipakkaus lähetetään tilauksen yhteydessä antamaasi osoitteeseen. Lähetämme testipakkauksen mukana myös ohjeet. Mukana tulee lisäksi leimattu kirjekuori, joka postitetaan meille. On suositeltavaa lähettää näyte maanantaina tai tiistaina.
 3. Suorita testi testipakkauksessa ja verkossa olevien ohjeiden mukaan. Asiakastukemme voi myös vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiin ennen lähetystä ja tuloksia sekä niiden jälkeen.
 4. Lähetä testipakkaus ISO-sertifioituun laboratorioon ja odota tuloksia digitaalisesti. Normaalisti saat vastauksen 15 työpäivän kuluessa siitä, kun laboratoriomme on vastaanottanut näytteesi.

Katso tarkemmat ohjeet täältä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Gluteeni-intoleranssitesti”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *