Vuotavan suolen oireyhtymä -testi

129,00 

GetTestedin Vuotavan suolen oireyhtymä -testi analysoi zonuliini -nimisen proteiinin tasoja. Zonuliini edistää suolen limakalvon hajoamista. Liialliset zonuliinitasot liittyvät vuotavan suolen oireyhtymään, joka tunnetaan myös lisääntyneenä suolen läpäisevyytenä. Vuotava suoli tarkoittaa, että hiukkaset, kuten sulamaton ruoka, myrkyt ja mikrobit, voivat tunkeutua suoliston läpi ja päästä verenkiertoon, mikä häiritsee immuunijärjestelmää ja lisää kehon tulehdusta ja voi johtaa erilaisiin sairauksiin.

Jos sinulla on enemmän suolisto-ongelmia, voimme suositella kattavampaa suoliston terveystestiämme, Suoliston mikrobiomitesti XL, joka mittaa vuotavan suolen oireyhtymän lisäksi myös suolistoflooran tilaa eli bakteerien ja sienten liikakasvua (ml. Candida) sekä useita erilaisia ​​ruoansulatustoimintoja.

yesKotona tehtävä kotitesti, ei tarvetta lääkärikäynnille

yesKliinisesti hyväksytty testi, joka analysoidaan ISO 13485 -sertifioidussa laboratoriossa

yesTestitulokset englanniksi

Nopeat tulokset

Handla tryggt

Mikä on vuotavan suolen oireyhtymä?

Vuotava suoli on ilmaisu, joka tarkoittaa, että suolen limakalvo vaurioituu, tulehtuu tai ärsyyntyy, mikä voi mahdollistaa pienten hiukkasten, kuten sulamattoman ruoan, bakteerien ja muiden aineiden tunkeutumisen limakalvolle ja verenkiertoon. Koska näitä hiukkasia ei alun perin pitäisi olla, immuunijärjestelmämme uskoo, että sitä vastaan ​​hyökätään, ja reagoi hyökkäämällä eri kudoksiin kehossa. Tämä voi johtaa erilaisiin sairauksiin kilpirauhasen vajaatoiminnasta (hypotyreoosi / hypertyreoosi), psoriaasiin, multippeliskleroosiin, allergioihin, IBS:ään, väsymykseen ja muihin autoimmuunisairauksiin.

Hoitamattomana vuotavan suolen oireyhtymä voi johtaa monenlaisiin oireisiin, kuten ruoka-intoleranssiin, vatsaongelmiin, väsymykseen, aivosumuun, heikentyneeseen immuunijärjestelmään, iho-ongelmiin, nivelongelmiin, masennukseen ja paljon muuta. Koska ihmisen voi olla vaikeaa tietää, onko hänellä vuotavan suoliston oireyhtymä vai ei, hän voi kärsiä tästä ongelmasta pitkään, ennen kuin ymmärtää, että se voi olla syynä useisiin terveysongelmiin. Vuotavan suolen oireyhtymän testaus on siten erittäin tärkeää useissa eri sairauksissa ja vaivoissa.

Tutkimukset osoittavat, että zonuliinitasot ovat pitkäkestoisesti kohonneita niillä, joilla on kehittynyt sairauksia, kuten allergioita, keliakiaa, autoimmuunisairauksia, multippeliskleroosia ja reumaa. Zonuliini on vuotavan suolen oireyhtymän merkkiaine, joka on tärkeä  tarkistaa, jos erilaisia ​​oireita esiintyy ja henkilö haluaa parantaa omaa hyvinvointiaan.

Mitä on zonuliini?

Zonuliini on suoliston ja maksan soluissa syntetisoitu proteiini, joka säätelee suoliston läpäisevyyttä. Zonuliini moduloi ruoansulatuskanavan seinämän solujen välisten tiiviiden liitoskohtien läpäisevyyttä ja sen tehtävänä on päästää ravinteita ja molekyylejä verenkiertoon. Jos zonuliini vaurioittaa näitä tiukkoja liitoksia, suuremmat proteiinimolekyylit, jotka eivät normaalisti pääsisi läpi, voivat kulkeutua läpi ja aiheuttaa tulehdusta kehossa.

Kuka hyötyy tästä testistä?

Tämä testi mittaa zonuliinia, joka on vuotavan suolen oireyhtymän markkeri. Jos sinulla on enemmän suolisto-ongelmia, suosittelemme sinulle kattavampaa suoliston terveystestiämme, Suoliston mikrobiomitesti XL:ää, joka mittaa myös suolistoflooran tilaa eli bakteerien ja sienten liikakasvua (mukaan lukien Candida) sekä useita erilaisia ​​ruoansulatustoimintoja.

Miten testi tehdään

Kaikki terveystestimme, mukaan lukien ulostenäytteestä tehtävät testimme, tehdään kotoa käsin. Kaikki mitä tarvitset testin suorittamiseen, toimitetaan sinulle lähetettävä testauspakkauksen mukana. Testi lähetetään ISO-sertifioituun laboratorioon analysoitavaksi ja saat testituloksesi digitaalisesti.

Lisätiedot

Paino 0,030 kg (kilogramma)

Ohjeet

Kaikki testimme, mukaan lukien ulostenäytteemme, kerätään kotoa käsin. Testipakkaukseen sisältyy kaikki, mitä tarvitset testin ottamiseen sekä ohjeet. Näytteesi lähetetään laboratorioomme analysoitavaksi ja saat vastauksesi digitaalisesti heti, kun laboratorio on analysoinut näytteesi.

  1. Tee ostos verkkosivustolla; maksuvaihtoehdot Stripe/Klarna/Paypal tai kortti (Visa, AMEX tai Mastercard). Helppoa ja turvallista.
  2. Testipakkaus lähetetään tilauksen yhteydessä antamaasi osoitteeseen. Lähetämme testipakkauksen mukana myös ohjeet. Mukana tulee lisäksi leimattu kirjekuori, joka postitetaan meille. On suositeltavaa lähettää näyte maanantaina tai tiistaina.
  3. Suorita testi testipakkauksessa ja verkossa olevien ohjeiden mukaan. Asiakastukemme voi myös vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiin ennen lähetystä ja tuloksia sekä niiden jälkeen.
  4. Lähetä testipakkaus ISO-sertifioituun laboratorioon ja odota tuloksia digitaalisesti. Normaalisti saat vastauksen 15 työpäivän kuluessa siitä, kun laboratoriomme on vastaanottanut näytteesi.

Katso tarkemmat ohjeet täältä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Vuotavan suolen oireyhtymä -testi”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *