Orgaanisten happojen testi

285,00 

Orgaanisten happojen testi on kattava testi, joka mittaa 21 erilaista merkkiainetta. Testillä voidaan havaita kroonisten sairauksien taustalla olevat syyt ja se on erityisen hyödyllinen henkilöille, jotka kokevat väsymystä, loppuunpalamista ja energian puutetta. Orgaanisten happojen avulla voidaan tunnistaa erilaisia ​​ravitsemuksellisia puutteita, ruoansulatuskanavan häiriöitä ja paljon muuta. Testin tuloksia voidaan käyttää energian, unen, mielenterveyden, keskittymis- ja tarkkaavaisuusongelmien sekä ruoansulatushäiriöiden parantamiseen.

yesKotona tehtävä kotitesti, ei tarvetta lääkärikäynnille

yesKliinisesti hyväksytty testi, joka analysoidaan ISO 13485 -sertifioidussa laboratoriossa

yesTestitulokset englanniksi

Nopeat tulokset

Handla tryggt

Analysoimalla orgaanisia happoja saa yleiskuvan ruuan kautta nautittujen ravintoaineiden käytöstä sekä niiden muuttumisesta energiaksi (ATP). Tämä muunnos suoritetaan käyttämällä entsyymejä ja niiden kofaktoreita. Jos nämä kofaktorit puuttuvat tai jos entsyymit eivät toimi optimaalisesti, se voi johtaa tiettyjen aineiden kertymiseen. Näiden aineiden pitoisuudesta voidaan lukea, mitä vitamiinien ja kivennäisaineiden puutteita voi esiintyä. Lisäksi virtsassa olevat välittäjäaineiden aineenvaihduntatuotteet voivat viitata stressihormonitasapainon häiriöihin ja dysbioosimarkkerit voivat heijastaa suolen bakteerien epätasapainoa.

Näyte otetaan virtsasta ja testi soveltuu myös lapsille.

Mitä orgaanisten happojen testissä mitataan?

Testi mittaa seuraavia markkereita:

Rasva-aineenvaihdunta Indikaattori
Adipaatti Karnitiini, B2 puutos
Suberaatti Karnitiini, B2 puutos
Metylmalonaatti Karnitiini, B2 puutos
Hiilihydraattiaineenvaihdunta
Laktaatti Glykolyysi
Pyruvaatti Lisääntynyt anaerobisen energia-aineenvaihdunnan hyödyntäminen, heikentynyt mitokondrioiden toiminta, B1-, B3-, B6- ja lipoiinihapon puute
Beeta-hydroksibutyraatti Ketonien tuotanto
Orgaaniset hapot sitruunahappokierrossa
Cis-akonitaatti Mangneesiumin ja mangaanin puutostila
Sitraatti Nitrosatiivinen stressi
Isositraatti  Mangneesiumin ja mangaanin puutostila
Hydroksi-dimetyyliglutaraatti Koentsyymi Q10:n puutos ja suoliston sieni-infektio
Sukkinaatti B2, B3, B12 sekä biotiinin puutostila
α-ketoglutaraatti α-lipoiinihapon, B1, B2, B3, B5, B6 ja magnesiumin puutos
Malaatti Q10- ja B3-puutos
Vitamiiniaineenvaihdunnan orgaaniset hapot
Ksanthurenaatti B6 puutos
Metyylimalonihappo B12 puutos
Välittäjäaineiden hajoaminen
Vanilyylimantelihappo Adrenaliini- ja noradrenaliiniaineenvaihdunta
Homo-vanilyylimantelihappo Dopamiiniaineenvaihdunta
5-hydroksi-indoliasetaatti Serotoniiniaineenvaihdunta
Kynureenihappo Tryptofaaniaineenvaihdunta
Dysbioosimarkkerit
D-Arabinitoli Sieni-infektiot
Sitramalaatti Hiiva ja anaerobisten bakteereiden lisääntyminen

Kuinka testi tehdään?

Testi on yksinkertainen virtsanäyte, joka otetaan itse aamuvirtsasta kotioloissa. Näyte lähetetään laboratorioon analysoitavaksi ja saat tuloksesi digitaalisesti.

Ohjeet

Teet testin kotona yksinkertaisen virtsanäytteen avulla. Virtsa tulee kerätä toisesta aamuvirtsasta. Toinen aamuvirtsa tarkoittaa toista virtsaamiskertaa aamulla ylös noustuasi. Muista olla juomatta yhtä litraa enempää illalla ennen testin tekemistä. Huomaathan, että naisten ei tulisi tehdä testiä kuukautisten aikana.

Näytteesi lähetetään laboratorioomme analysoitavaksi ja saat vastauksesi digitaalisesti heti, kun laboratorio on analysoinut näytteesi.

  1. Tee ostos verkkosivustolla; maksuvaihtoehdot Stripe/Klarna/Paypal tai kortti (Visa, AMEX tai Mastercard). Helppoa ja turvallista.
  2. Testipakkaus lähetetään tilauksen yhteydessä antamaasi osoitteeseen. Lähetämme testipakkauksen mukana myös ohjeet. Mukana tulee lisäksi leimattu kirjekuori, joka postitetaan meille. On suositeltavaa lähettää näyte maanantaina tai tiistaina.
  3. Suorita testi testipakkauksessa ja verkossa olevien ohjeiden mukaan. Asiakastukemme voi myös vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiin ennen lähetystä ja tuloksia sekä niiden jälkeen.
  4. Lähetä testipakkaus ISO-sertifioituun laboratorioon ja odota tuloksia digitaalisesti. Normaalisti saat vastauksen 15 työpäivän kuluessa siitä, kun laboratoriomme on vastaanottanut näytteesi.

Katso tarkemmat ohjeet täältä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Orgaanisten happojen testi”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *