Piiloveritesti Ulosteesta (pikatesti)

19,00 

Veren esiintyminen ulosteessa voi olla ensimmäinen merkki monista vakavista terveysongelmista, mukaan lukien paksusuolen syöpä. Tämä tekee varhaisesta havaitsemisesta elintärkeää. GetTestedin piiloveritestillä voit nyt tehdä tämän mukavasti kotona, nopeasti ja luotettavasti.

yesKotona tehtävä kotitesti, ei tarvetta lääkärikäynnille

Tuotetunnus (SKU): A-FOB Osasto:

Piiloveritesti Ulosteesta – GetTested

Veren esiintyminen ulosteessa voi olla ensimmäinen merkki monista vakavista terveysongelmista, mukaan lukien paksusuolen syöpä. Tämä tekee varhaisesta havaitsemisesta elintärkeää. GetTestedin piiloveritestillä voit nyt tehdä tämän mukavasti kotona, nopeasti ja luotettavasti.

Miksi Piiloveritesti on Tärkeä?

Vaikka veren esiintyminen ulosteessa voi olla seurausta monista harmittomista syistä, kuten peräpukamista tai pienistä haavoista, se voi myös olla merkki vakavammista terveysongelmista. GetTested haluaa auttaa sinua olemaan varma terveydentilastasi.

GetTestedin Piiloveritestin Edut:

  1. Korkea Tarkkuus: Testimme käyttää edistynyttä kaksinkertaista vasta-aineanalyysiä, joka tunnistaa piilossa olevan veren tasolla 50 ng/ml tai korkeammalla, mikä vastaa 6 μg/g ulostetta.
  2. Nopeus ja Helppokäyttöisyys: Käytännöllinen ja helppo ottaa käyttöön, testimme antaa sinulle vastaukset muutamassa minuutissa.
  3. Luottamus ja Rauhallinen Mieli: Vältä odottamisen stressi ja epävarmuus. Saat selkeät tulokset nopeasti, jotta voit toimia tarvittaessa.
  4. Kotikäyttöön: Sinun ei tarvitse varata aikaa lääkäriltä tai käydä klinikalla. Tee testi milloin se sinulle sopii.

Terveys on elämän tärkein osa-alue. Ole askeleen edellä ja varmista hyvinvointisi GetTested piiloveritestillä.

Piilossa olevasta verestä ulosteessa

Kyky havaita piilossa oleva veri ulosteessa on äärimmäisen tärkeää mahdollisten ruoansulatuskanavan terveysongelmien tunnistamiseksi. Piilossa oleva veri voi olla varhainen merkki vakavista tiloista, kuten suolistosairauksista, polyyppien muodostumisesta tai jopa suolistosyövästä. Säännöllisesti käyttämällä nopeaa testiämme voit olla ennakoiva ja saada varhaisia merkkejä mahdollisista ongelmista, mikä antaa sinulle mahdollisuuden ryhtyä tarvittaviin toimenpiteisiin ja etsiä lääketieteellistä neuvontaa varhaisessa vaiheessa.

Nopea testimme on suunniteltu olemaan helppokäyttöinen ja tarjoamaan luotettavia tuloksia. Sinun tarvitsee vain noudattaa muutamia yksinkertaisia vaiheita suorittaaksesi testin. Muutaman minuutin kuluttua saat selkeän ja yksiselitteisen merkin piilossa olevan veren esiintymisestä ulosteessasi, mikä antaa sinulle lisää turvallisuutta ja hallintaa terveytesi suhteen.

Lääketieteellisen teknologian edistysaskeleet ovat mahdollistaneet meille tämän nopean testin veren esiintymiseksi ulosteessa. Testimme käyttää edistynyttä kaksinkertaista vasta-aineanalyysiä selektiivisesti ja luotettavasti tunnistaakseen piilossa olevan veren 50 ng/ml tasolla tai korkeammalla, mikä vastaa 6 μg/g ulostetta. Jos ulosteessasi on verta, se on aina selvitettävä lääkärin toimesta lisätutkimuksia ja hoitoa varten.

Merkit ja oireet, joita ei ole huomioitu, eivät saisi estää mahdollisten terveysongelmien tunnistamista. Piilossa olevan veren nopealla testillämme voit olla eturintamassa havaitsemassa mahdollisia poikkeavuuksia ja ryhtymässä toimiin terveytesi ja hyvinvointisi suojelemiseksi. Ota hallintaan ruoansulatuskanavasi terveys ja tee säännöllisistä testeistä osa rutiiniasi.

Ohjeet

Testi on verikoe, joka otetaan kotona sormenpistokkeella ja sitten puristetaan ulos paperinauhoille tippuvaa verta. Näyte lähetetään sitten laboratorioon analysoitavaksi ja saat vastauksesi digitaalisesti heti, kun laboratorio on analysoinut näytteesi.

  1. Tee ostos verkkosivustolla; maksuvaihtoehdot Stripe/Klarna/Paypal tai kortti (Visa, AMEX tai Mastercard). Helppoa ja turvallista.
  2. Testipakkaus lähetetään tilauksen yhteydessä antamaasi osoitteeseen. Lähetämme testipakkauksen mukana myös ohjeet. Mukana tulee lisäksi leimattu kirjekuori, joka postitetaan meille. On suositeltavaa lähettää näyte maanantaina tai tiistaina.
  3. Suorita testi testipakkauksessa ja verkossa olevien ohjeiden mukaan. Asiakastukemme voi myös vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiin ennen lähetystä ja tuloksia sekä niiden jälkeen.
  4. Lähetä testipakkaus ISO-sertifioituun laboratorioon ja odota tuloksia digitaalisesti. Normaalisti saat vastauksen 15 työpäivän kuluessa siitä, kun laboratoriomme on vastaanottanut näytteesi.

Katso tarkemmat ohjeet täältä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Piiloveritesti Ulosteesta (pikatesti)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *