Raskasmetallitesti

169,00 

Raskasmetallit ovat yksi aikamme suurimmista terveysongelmista. Ne voivat luoda suuria määriä vapaita radikaaleja kehoomme. Monet tutkijat uskovat niiden olevan useiden nykyisten kroonisten sairauksiemme (kuten dementian, Parkinsonin taudin, diabeteksen ja monen muun sairauden) perimmäinen syy.

GetTestedin Raskasmetallitesti mittaa seuraavien aineiden pitoisuudet virtsassa: alumiini, lyijy, arseeni, kadmium, kromi, koboltti, kupari, nikkeli, elohopea ja sinkki.

yesKotona tehtävä kotitesti, ei tarvetta lääkärikäynnille

yesKliinisesti hyväksytty testi, joka analysoidaan ISO 13485 -sertifioidussa laboratoriossa

yesTestitulokset englanniksi

Nopeat tulokset

Handla tryggt

Miten näyte otetaan?

Testi on virtsasta otettava testi ja otat näytteen itse kotona. Sen jälkeen se lähetetään laboratorioomme analysoitavaksi ja saat testituloksen digitaalisesti.

Kenen tulisi tehdä tämä testi?

Raskasmetallit voivat olla piilotettu syy useiden epätasapainotilojen ja sairauksien takana. Koska raskasmetallit voivat varastoitua kudoksiin sekä elimiin ja aiheuttaa hyvin laajalle levinneitä oireita, voi olla vaikeaa yhdistää oireita kehossa oleviin myrkkyihin. Alla vain muutamia esimerkkejä oireista tai sairauksista, joissa raskasmetallitesti voi olla hyödyksi:

 • Hormonaaliset epätasapainot (kaikki kilpirauhasen ongelmista PMS:ään, mielialan vaihteluihin jne.)
 • Autismi
 • Iho-ongelmat
 • Alzheimer/dementia
 • Parkinsons
 • Autoimmuunisairaudet
 • Maksaongelmat
 • Munuaisongelmat

 

Raskasmetalleista

Raskasmetallit ovat yksi aikamme suurimmista terveysongelmista. Raskasmetallien, kuten arseenin, kadmiumin, lyijyn, elohopean, alumiinin ym. ionisoiminen luo suuria määriä vapaita radikaaleja kehoomme. Monet tutkijat uskovat näiden olevan perimmäinen syy useimpiin nykyisistä kroonisista sairauksistamme.

Mitä raskasmetallit ovat?

Raskasmetallit ovat ionisia metalleja, jotka eivät ole kelatoituneita tai sidottuja mihinkään orgaaniseen molekyyliin. Esimerkkejä tällaisista metalleista ovat arseeni, kadmium, lyijy, nikkeli, alumiini, elohopea, rauta ja muut. Tällaiset metallit ovat sähkömagneettisesti aktiivisia ja voivat kerääntyä kehoon sekä muodostaa suuria määriä vapaita radikaaleja. Suurin osa raskasmetalleista tulee erilaisista ympäristön epäpuhtauksista, joita me ihmiset hengitämme. Ne päätyvät myös maaperään ja vesistöihimme. Raskasmetallit saavuttavat kehossa aivot, munuaiset ja immuunijärjestelmän, jossa ne voivat häiritä niiden toimintaa ja aiheuttaa erilaisia ​​vakavia oireita. Oireet ovat kuitenkin hyvin hajanaisia ​​ja voivat vaihdella hedelmällisyysongelmista ekseemaan ja mielenterveysongelmiin, joihin liittyy masennusta, ahdistusta ja levottomuutta.

Kuinka raskasmetallit vahingoittavat elimistöämme?

Raskasmetallit ovat yksi aikamme suurimmista terveysongelmista. Ne ovat myrkyllisiä keholle ja suurin osa niistä tulee ympäristön epäpuhtauksista. Lyijyä vapautuu päivittäin ilmaan autoista ja teollisuudesta. Lyijyä löytyy paljon myös ravinnostamme ja myös vesistöistä. Lisäksi sitä kerääntyy myös maaperään. Muita lyijymyrkkyjen lähteitä ovat torjunta-aineet, tupakansavu, lyijykynät jne. Elohopeaa löytyy useimmiten amalgaamitäytteistä, kalasta ja kosmetiikasta. Alumiinia löytyy deodoranteista, vatsahappolääkkeistä sekä alumiinipuruista jne.

Kun raskasmetallit päätyvät kehoomme, ne kerääntyvät aivoihin, munuaisiin ja immuunijärjestelmään, jossa ne muodostavat suuria määriä vapaita radikaaleja. Radikaalit häiritsevät ja vahingoittavat useita toimintoja. Vapaat radikaalit ovat atomeja, joissa ei ole elektroniparia. Ne reagoivat kaikkeen kohtaamaansa, tullakseen uudelleen “pariksi”. Tämän seurauksena toinen atomi tai molekyyliyhdiste jakautuu, mikä aiheuttaa vielä enemmän vapaita radikaaleja ja ketjureaktioita. Solut voivat vaurioitua tai kuolla ja niiden DNA voi muuttua.  Kun geneettistä koodia vastaan ​​hyökätään, tapahtuu mutaatio ja esimerkiksi syöpä voi muodostua. Vapaat radikaalit eivät ainoastaan ​​nopeuta ikääntymistä, vaan johtavat myös useisiin kroonisiin sairauksiin (esimerkiksi astma, allergiat, MS, Parkinsonin tauti, reuma, niveltulehdus, diabetes, sydän- ja verisuonitaudit jne.).

Elohopea on erityisen myrkyllinen raskasmetalli, jota vastaan ​​kehon on vaikea suojautua. Monissa tapauksissa keho yrittää tehdä antitoksiineja neutraloimaan samanlaisia ​​myrkkyjä ja poistamaan ne. Mitä elohopeaan tulee, näyttää siltä, ​​​​ettei elimistö ole oppinut valmistamaan mitään antitoksiineja sitä vastaan. Tämä on tietysti erittäin vakavaa. Elohopean suurin ongelma on, että se häiritsee energiantuotantoa yksittäisten hermosolujen sisällä, jolloin hermosolun kyky puhdistaa myrkkyjä häiriintyy, solu myrkyttyy ja kuolee.

Miten raskasmetalleja voi välttää?

Raskasmetallien välttämiseksi on tärkeää välttää kosketusta niiden kanssa ja huolehtia ympäristön puhtaudesta. Luonnontuotteita, jotka auttavat kehoa pääsemään eroon raskasmetalleista, ovat chlorella, spirulina, merilevä, valkosipuli, kuitutuotteet ja suoliston puhdistumista edistävät tuotteet.
Muita vinkkejä:

 • Poista mahdolliset amalgaamitäytteet
 • Vaihda alumiiniset kattilat ja pannut ruostumattomaan teräkseen
 • Käytä vain luonnollisia deodorantteja ja kosmetiikkaa ilman alumiinia tai muita raskasmetalleja
 • Vältä alumiinia sisältäviä vatsahappoja vähentäviä valmisteita

Lisätiedot

Paino 0,030 kg (kilogramma)

Ohjeet

Teet testin kotona yksinkertaisen virtsanäytteen avulla. Virtsa tulee kerätä toisesta aamuvirtsasta. Toinen aamuvirtsa tarkoittaa toista virtsaamiskertaa aamulla ylös noustuasi. Muista olla juomatta yhtä litraa enempää illalla ennen testin tekemistä. Huomaathan, että naisten ei tulisi tehdä testiä kuukautisten aikana.

Näytteesi lähetetään laboratorioomme analysoitavaksi ja saat vastauksesi digitaalisesti heti, kun laboratorio on analysoinut näytteesi.

 1. Tee ostos verkkosivustolla; maksuvaihtoehdot Stripe/Klarna/Paypal tai kortti (Visa, AMEX tai Mastercard). Helppoa ja turvallista.
 2. Testipakkaus lähetetään tilauksen yhteydessä antamaasi osoitteeseen. Lähetämme testipakkauksen mukana myös ohjeet. Mukana tulee lisäksi leimattu kirjekuori, joka postitetaan meille. On suositeltavaa lähettää näyte maanantaina tai tiistaina.
 3. Suorita testi testipakkauksessa ja verkossa olevien ohjeiden mukaan. Asiakastukemme voi myös vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiin ennen lähetystä ja tuloksia sekä niiden jälkeen.
 4. Lähetä testipakkaus ISO-sertifioituun laboratorioon ja odota tuloksia digitaalisesti. Normaalisti saat vastauksen 15 työpäivän kuluessa siitä, kun laboratoriomme on vastaanottanut näytteesi.

Katso tarkemmat ohjeet täältä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Raskasmetallitesti”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *