Välittäjäaineet Basic

189,00 

Etkö koe olevasi parhaimmilasi? Välittäjäaineet ovat tärkeitä käyttäytymisemme ja tunteidemme kannalta ja masennus liittyy usein välittäjäainetasoihimme. Tämä testi mittaa serotoniinin, dopamiinin, epinefriinin ja norepinefriinin tasot. Kaikki terveystestimme, mukaan lukien virtsatestimme, kerätään kotona ja lähetetään sitten ISO-sertifioituun laboratorioon analysoitavaksi.

yesKotona tehtävä kotitesti, ei tarvetta lääkärikäynnille

yesKliinisesti hyväksytty testi, joka analysoidaan ISO 13485 -sertifioidussa laboratoriossa

yesTestitulokset englanniksi

Nopeat tulokset

Handla tryggt

Mitä välittäjäaineet ovat?

Akuutti tai krooninen stressi – oli se sitten fyysistä tai henkistä – voi vaikuttaa välittäjäaineidemme tasapainoon. Välittäjäaineet ovat molekyylejä, jotka välittävät hermosignaaleja hermostomme hermosolujen välillä. Välittäjäaineet ovat tärkeitä käyttäytymisemme ja tunteidemme kannalta, ja tutkimukset ovat osoittaneet, että masennus liittyy välittäjäaineiden tasoihin. Tämä testi mittaa gamma-aminovoihapon, glutamiinihapon, serotoniinin, dopamiinin, epinefriinin ja norepinefriinin tasoja.  Jos haluat lisäksi testata GABA:n (gamma-aminovoihappo) ja glutamaatin, suosittelemme sinua valitsemaan Välittäjäaine Plus -testin.

Serotoniini

Serotoniini on tärkeä välittäjäaine yleiselle hyvinvoinnillemme ja se on unessa tarvittavan melatoniinin esiaste sekä kortisolin antagonisti. Se tunnetaan parhaiten vaikutuksestaan ​​mielialaan, mutta serotoniinilla on myös positiivinen vaikutus uneen, peristaltiikkaan (suoliston supistusliike), ruokahaluun ja verenpaineeseen.

  • Hillitsee ahdistuneisuutta
  • Antidepressiivinen
  • Kohottaa mielialaa
  • Rentouttava
  • Säätelee unta
  • Säätelee ruokahalua

Matalat tasot liittyvät esimerkiksi liikalihavuuteen, masennukseen, ahdistuneisuuteen, unettomuuteen, pakko-oireiseen käyttäytymiseen ja migreeniin.

Stressi vaikuttaa serotoniinin tasoon. Akuutin stressin aikana serotoniinitasot nousevat aluksi, mutta pitkittyneessä stressissä serotoniinia muodostuu yhä vähemmän samalla kun elimistö käyttää enemmän serotoniinia, minkä seurauksena tasot laskevat.

Dopamiini

Keho tarvitsee domapiinia motivaatiollemme, keskittymiselle ja kognitiivisille kyvyillemme. Dopamiini on osa palkitsemisjärjestelmäämme ja tunnetaan hyvän olon hormonina. Matalat tasot voivat tehdä meistä epämotivoituneita ja masentuneita. Dopamiini on myös yhdistetty levottomiin jalkoihin, heikentyneeseen motoriikkaan, pakko-oireiseen ja riippuvuutta aiheuttavaan käyttäytymiseen. Parkinsonin taudissa dopamiinia tuottavat hermosolut kuolevat, mikä johtaa taudin aiheuttamaan vapinaan.

Liian korkeat dopamiinitasot voivat aiheuttaa muistin menetystä, ahdistusta, yliaktiivisuutta ja mielialan vaihteluita. Riippuvuuden ja dopamiinitasojen epätasapainon välillä on suora yhteys.

Adrenaliini

Adrenaliinia, jota kutsutaan myös epinefriiniksi, muodostuu lisämunuaisen ytimessä ja se vaikuttaa henkiseen toimintaamme, sykkeeseen ja verenpaineeseen. Uhkaavat ja stressaavat tilanteet voivat laukaista adrenaliinin erittymisen.

Noradrenaliini

Noradrenaliinin, jota kutsutaan myös norepinefriiniksi, yleinen tehtävä on aktivoida aivot ja keho toimintaan. Se nostaa verenpainetta ja vaikuttaa yhdessä dopamiinin kanssa positiivisesti motivaatioon, keskittymiseen ja motorisiin taitoihin. Norepinefriini lisääntyy stressin myötä ja on adrenaliinin esiaste.

Tietoa testistä

Kaikki terveystestimme, mukaan lukien virtsatesti, tehdään kotona. Putki täytetään virtsalla ja lähetetään sitten ISO-sertifioituun laboratorioon analysoitavaksi. Kerää näyte toisesta aamuvirtsasta. Näyte lähetetään sitten laboratorioon analysoitavaksi ja saat vastauksesi digitaalisesti.

Lisätiedot

Paino 0,030 kg (kilogramma)

Ohjeet

Teet testin kotona yksinkertaisen virtsanäytteen avulla. Virtsa tulee kerätä toisesta aamuvirtsasta. Toinen aamuvirtsa tarkoittaa toista virtsaamiskertaa aamulla ylös noustuasi. Muista olla juomatta yhtä litraa enempää illalla ennen testin tekemistä. Huomaathan, että naisten ei tulisi tehdä testiä kuukautisten aikana.

Näytteesi lähetetään laboratorioomme analysoitavaksi ja saat vastauksesi digitaalisesti heti, kun laboratorio on analysoinut näytteesi.

  1. Tee ostos verkkosivustolla; maksuvaihtoehdot Stripe/Klarna/Paypal tai kortti (Visa, AMEX tai Mastercard). Helppoa ja turvallista.
  2. Testipakkaus lähetetään tilauksen yhteydessä antamaasi osoitteeseen. Lähetämme testipakkauksen mukana myös ohjeet. Mukana tulee lisäksi leimattu kirjekuori, joka postitetaan meille. On suositeltavaa lähettää näyte maanantaina tai tiistaina.
  3. Suorita testi testipakkauksessa ja verkossa olevien ohjeiden mukaan. Asiakastukemme voi myös vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiin ennen lähetystä ja tuloksia sekä niiden jälkeen.
  4. Lähetä testipakkaus ISO-sertifioituun laboratorioon ja odota tuloksia digitaalisesti. Normaalisti saat vastauksen 15 työpäivän kuluessa siitä, kun laboratoriomme on vastaanottanut näytteesi.

Katso tarkemmat ohjeet täältä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Välittäjäaineet Basic”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *