Cheddar-juustoallergia liittyy ensisijaisesti maitoallergiaan, sillä cheddar on lehmänmaidosta valmistettu maitotuote. Lehmänmaidolle allergiset henkilöt reagoivat todennäköisesti cheddarjuustoon sen sisältämien proteiinien, kuten kaseiinin ja heran, vuoksi. Oireiden tunnistaminen ja ymmärrys siitä, miten cheddarjuusto-allergiaa voi hallita, ovat olennaisia vaiheita niille, joihin allergia vaikuttaa.....
Cheddar-juustoallergia johtuu elimistön immuunivasteesta lehmänmaidossa oleville proteiineille, kuten kaseiinille ja heralle, jotka aiheuttavat allergisia reaktioita juuston nauttimisen yhteydessä.
Kyllä, useat maidottomat vaihtoehdot jäljittelevät cheddarjuuston makua ja rakennetta, jotka on valmistettu pähkinöistä, soijasta tai muista kasvipohjaisista ainesosista ja jotka sopivat maitoallergikoille.
Maitoallergiat, erityisesti lapsilla, voivat joskus kasvaa pois. Säännölliset allergiatestit lääkärin valvonnassa ovat kuitenkin tarpeen allergiatilanteen muutosten seuraamiseksi.