DHEA -testi

65,00 

GetTestedin DHEA-testi otetaan sylkinäytteestä. Liian alhaiset DHEA-tasot voivat aiheuttaa oireita kuten väsymystä, masennusta, seksuaalisen halun heikkenemistä ja liikalihavuutta, kun taas liian korkeat tasot voivat aiheuttaa oireita kuten PCOS, akne ja hiustenlähtö. Jos epäillään lisämunuaisen vajaatoimintaa tai hormonaalista epätasapainoa, DHEA-tasot kannattaa mitata, sillä alhaiset DHEA-tasot ovat yleisiä kroonisessa väsymysoireyhtymässä.

yesKotona tehtävä kotitesti, ei tarvetta lääkärikäynnille

yesKliinisesti hyväksytty testi, joka analysoidaan ISO 13485 -sertifioidussa laboratoriossa

yesTestitulokset englanniksi

Nopeat tulokset

Handla tryggt

Mitä DHEA on?

DHEA:ta tuotetaan lisämunuaisissa ja se lasketaan niin sanotuksi prohormoniksi, eli se muuttuu edelleen estrogeeniksi ja testosteroniksi. DHEA-puutos voi johtua lisämunuaisten väsymyksestä tai alhaisista hormonitasoista. Keho tuottaa DHEA:ta eniten 20-vuotiaana ja sen jälkeen tuotanto vähenee vähitellen vuosien mittaan, joten ihmiset puhuvat usein DHEA:sta nuorentavana hormonina tai hormonina, joka auttaa meitä pysymään nuorina.

Koska DHEA on prohormoni, se voi myös vaikuttaa estrogeenin ja testosteronin hormonitasapainoon. Jos epäillään hormonaalista epätasapainoa tai lisämunuaisten väsymystä, voi olla hyvä idea mitata myös DHEA.

Jos haluat tehdä kattavan testin hormoneistasi ja lisämunuaisestasi meillä on tätä varten omat testit – naisten hormonitesti ja miesten hormonitesti – jotka mittaavat DHEA:n lisäksi myös kortisolia ja estrogeenia, progesteronia ja testosteronia.

Alhaisen DHEA:n yleisiä oireita:

 • Väsymys / alentuneet energiatasot
 • MAsennus
 • Paniikkikohtaukset
 • Alentunut libido
 • Alentunut potenssi
 • Ylipaino
 • Osteoporoosi
 • Kuiva iho

Korkean DHEA-tason yleisiä oireita:

 • PCOS
 • Hiustenlähtö
 • Akne
 • Uniongelmat
 • Ärsyyntyneisyys

Liian korkea tai alhainen DHEA

Alhaisia ​​DHEA-tasoja voi esiintyä lisämunuaisen väsymyksen, kroonisen väsymysoireyhtymän, Addisonin taudin tai aivolisäkkeen vajaatoiminnan seurauksena. Korkeat DHEA-tasot voivat johtua PCOS:sta, rintasyövästä, lisämunuaisen kasvaimista tai Cushingin oireyhtymästä.

Kuinka testi tehdään?

Testi on sylkitesti, joka kerätään kaksi kertaa päivän aikana ja tehdään kotona; otat ensimmäisen sylkinäytteen heti herättyäsi ja toisen näytteen 30 minuuttia ensimmäisen näytteen jälkeen. Näyte lähetetään sitten laboratorioon analysoitavaksi ja saat vastauksesi digitaalisesti.

 

Lisätiedot

Paino 0,030 kg (kilogramma)

Ohjeet

Kaikki testimme, mukaan lukien sylkinäytteemme, kerätään kotoa käsin. Testipakkaukseen sisältyy kaikki, mitä tarvitset testin ottamiseen sekä ohjeet. Näytteesi lähetetään laboratorioomme analysoitavaksi ja saat vastauksesi digitaalisesti heti, kun laboratorio on analysoinut näytteesi.

 1. Tee ostos verkkosivustolla; maksuvaihtoehdot Stripe/Klarna/Paypal tai kortti (Visa, AMEX tai Mastercard). Helppoa ja turvallista.
 2. Testipakkaus lähetetään tilauksen yhteydessä antamaasi osoitteeseen. Lähetämme testipakkauksen mukana myös ohjeet. Mukana tulee lisäksi leimattu kirjekuori, joka postitetaan meille. On suositeltavaa lähettää näyte maanantaina tai tiistaina.
 3. Suorita testi testipakkauksessa ja verkossa olevien ohjeiden mukaan. Asiakastukemme voi myös vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiin ennen lähetystä ja tuloksia sekä niiden jälkeen.
 4. Lähetä testipakkaus ISO-sertifioituun laboratorioon ja odota tuloksia digitaalisesti. Normaalisti saat vastauksen 15 työpäivän kuluessa siitä, kun laboratoriomme on vastaanottanut näytteesi.

Sylkitestistä riippuen, täytät syljellä eri määrän putkia, joten luethan alla olevat ohjeet huolellisesti ennen kuin teet testin:

Estrogeeni/Progesteroni: 1 putki (kerätään yhden viikon jälkeen ovulaatiosta, normaalisti kuukautiskierron päivänä 19-23)
Kortisoli: 7 putkea (kerätään 12 tunnin aikana aamusta iltaan)
Testosteroni: 3 putkea
Naisten/Miesten hormonitesti: 2 putkea (naiset: kerätään yhden viikon jälkeen ovulaatiosta, normaalisti kuukautiskierron päivänä 19-23)
DHEA: 2 putkea
Melatoniini: 1 putki (kerätään sunnuntai-iltana, jolloin se on lähetettävä laboratorioon maanantaina)

Näytteesi lähetetään laboratorioomme analysoitavaksi ja saat vastauksesi digitaalisesti heti, kun laboratorio on analysoinut näytteesi.

Jos olet harjannut hampaasi, odota vähintään 30 minuuttia ennen testin suorittamista. Vältä testin tekemistä, jos ikenesi vuotavat. Vältä myös juomista, syömistä, nuuskaamista, tupakointia sekä purukumin pureskelua 30 minuuttia ennen testiä.

Katso tarkemmat ohjeet täältä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “DHEA -testi”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *