Miesten hormonitesti

219,00 

Mieshormonitesti analysoi testosteronin, DHEA:n, kortisolin, estrogeenin ja progesteronin. Tämä tehdään yksinkertaisella sylkitestillä. Näin saat perusteellisen tutkimuksen sekä sukupuolihormoneistasi että lisämunuaisten hormoneista.

yesKotona tehtävä kotitesti, ei tarvetta lääkärikäynnille

yesKliinisesti hyväksytty testi, joka analysoidaan ISO 13485 -sertifioidussa laboratoriossa

yesTestitulokset englanniksi

Nopeat tulokset

Handla tryggt

Mitä hormoneja miesten hormonitestissä mitataan

  • Testosteroni
  • Kortisoli
  • DHEA
  • Progesteroni
  • Estrogeeni (estradioli, E2)

DHEA

DHEA on hormoni, jonka keho voi muuntaa sekä testosteroniksi että estrogeeniksi, ja se on niin voimakas hormoni, että se luokitellaan dopingiksi, jos sitä käytetään lisäravinteena liiallisina annoksina. Tämän avulla voimme nähdä, miksi se on niin tärkeä sekä miehille että naisille.

Normaalisti DHEA on korkeimmillaan 20-vuotiaana ja laskee sitten vähitellen vuosien mittaan. DHEA vaikuttaa suorituskykyyn, energiaan, tehokkuuteen, muistiin, lihasmassaan, ihoon, kehon hajuun, luumassaan, murrosiässä karvoituksen kehittymiseen sekä auttaa meidät pysymään nuorena.

Jatkuva stressi voi laskea DHEA-tasoja.

Testosteroni

Testosteronia tarvitaan muun muassa energian, kestävyyden, lihasvoiman ja seksihalun ylläpitämiseen. Miehillä, joilla on liian alhainen testosteroni, voi olla erektio- tai eturauhasongelmia, seksuaalisen halun tai lihasvoiman heikkenemistä, ahdistusta, masennusta ja laskeneita energiatasoja. Toisaalta liiallinen testosteroni voi johtaa aggressiiviseen käyttäytymiseen.

Kortisoli

Miesten hormonitesti mittaa kortisolitasosi aamuisin. Jos haluat tehdä kattavamman kortisolitestin, jossa kortisolia mitataan useamman kerran päivän aikana, suosittelemme sen sijaan kortisolitestiä, jossa näyte otetaan 7 kertaa päivässä ja testi antaa sinulle viisi arvoa.

Miehen progesteroni

Miehet tarvitsevat progesteronia tuottaakseen testosteronia, ja näin ollen miesten alhaisen progesteronin ja testosteronin välillä on suora yhteys. Liian alhainen progesteronitaso miehillä voi aiheuttaa oireita, kuten heikentynyttä seksihalua, heikentynyttä siittiöiden laatua, laskenutta potenssia, masennusta, vähentynyttä lihasmassaa, väsymystä, heikentynyttä muistia sekä vaikuttaa uneen.

Miksi mittaamme miesten estrogeenitason?

Miehillä on myös estrogeenia, vaikkakin pieniä määriä. Miehillä, joilla on liian korkea estrogeenitaso, voi kehittyä rinnat, joita kutsutaan myös gynekomastiaksi. Muita tavallisia kohonneiden estrogeenitasojen oireita ovat potenssin heikkeneminen, hedelmättömyys, masennus ja päänsärky/migreeni.

Miten testi tehdään?

Testi on sylkitesti, joka kerätään kaksi kertaa päivän aikana ja tehdään kotona; otat ensimmäisen sylkinäytteen heti herättyäsi ja toisen näytteen 30 minuuttia ensimmäisen näytteen jälkeen. Näyte lähetetään sitten laboratorioon analysoitavaksi ja saat vastauksesi digitaalisesti.

Lisätiedot

Paino 0,030 kg (kilogramma)

Ohjeet

Kaikki testimme, mukaan lukien sylkinäytteemme, kerätään kotoa käsin. Testipakkaukseen sisältyy kaikki, mitä tarvitset testin ottamiseen sekä ohjeet. Näytteesi lähetetään laboratorioomme analysoitavaksi ja saat vastauksesi digitaalisesti heti, kun laboratorio on analysoinut näytteesi.

  1. Tee ostos verkkosivustolla; maksuvaihtoehdot Stripe/Klarna/Paypal tai kortti (Visa, AMEX tai Mastercard). Helppoa ja turvallista.
  2. Testipakkaus lähetetään tilauksen yhteydessä antamaasi osoitteeseen. Lähetämme testipakkauksen mukana myös ohjeet. Mukana tulee lisäksi leimattu kirjekuori, joka postitetaan meille. On suositeltavaa lähettää näyte maanantaina tai tiistaina.
  3. Suorita testi testipakkauksessa ja verkossa olevien ohjeiden mukaan. Asiakastukemme voi myös vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiin ennen lähetystä ja tuloksia sekä niiden jälkeen.
  4. Lähetä testipakkaus ISO-sertifioituun laboratorioon ja odota tuloksia digitaalisesti. Normaalisti saat vastauksen 15 työpäivän kuluessa siitä, kun laboratoriomme on vastaanottanut näytteesi.

Sylkitestistä riippuen, täytät syljellä eri määrän putkia, joten luethan alla olevat ohjeet huolellisesti ennen kuin teet testin:

Estrogeeni/Progesteroni: 1 putki (kerätään yhden viikon jälkeen ovulaatiosta, normaalisti kuukautiskierron päivänä 19-23)
Kortisoli: 7 putkea (kerätään 12 tunnin aikana aamusta iltaan)
Testosteroni: 3 putkea
Naisten/Miesten hormonitesti: 2 putkea (naiset: kerätään yhden viikon jälkeen ovulaatiosta, normaalisti kuukautiskierron päivänä 19-23)
DHEA: 2 putkea
Melatoniini: 1 putki (kerätään sunnuntai-iltana, jolloin se on lähetettävä laboratorioon maanantaina)

Näytteesi lähetetään laboratorioomme analysoitavaksi ja saat vastauksesi digitaalisesti heti, kun laboratorio on analysoinut näytteesi.

Jos olet harjannut hampaasi, odota vähintään 30 minuuttia ennen testin suorittamista. Vältä testin tekemistä, jos ikenesi vuotavat. Vältä myös juomista, syömistä, nuuskaamista, tupakointia sekä purukumin pureskelua 30 minuuttia ennen testiä.

Katso tarkemmat ohjeet täältä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Miesten hormonitesti”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *