Testosteronitesti

49,00 

Testosteroni on sukupuolihormoni, jota löytyy sekä naisilta että miehiltä, ​​mutta miehillä sen pitoisuudet ovat huomattavasti korkeammat. Testosteronilla on useita merkittäviä rooleja kehossa, erityisesti fyysisissä- ja sukupuolielinten toiminnoissa. Lisäksi se on osana useita aineenvaihduntakanavia, jotka johtavat punasolujen tuotantoon, luun aineenvaihduntaan ja maksan toimintaan. Iän myötä testosteronin tuotanto laskee, mikä voi johtaa väsymykseen ja heikentyneeseen yleisterveyteen. Testosteronitason lasku voi myös johtaa lisääntyneeseen kehon rasvapitoisuuteen.

Tämä testi mittaa vapaata testosteronia syljessä eli aktiivista hormonia, joka saavuttaa reseptorit kehossamme.

yesKotona tehtävä kotitesti, ei tarvetta lääkärikäynnille

yesKliinisesti hyväksytty testi, joka analysoidaan ISO 13485 -sertifioidussa laboratoriossa

yesTestitulokset englanniksi

Nopeat tulokset

Handla tryggt

Testosteronilla on tärkeä rooli miehen kehityksessä ja sen vaikutukset havaitaan ensimmäisen kerran jo sikiön ollessa kohdussa. Sikiön kehityksen aikana testosteroni saa aikaan miespuolisen sikiön sukupuolielinten kasvun, joista tulee siittiöiden tuotannon ja murrosiän kulmakivi myöhemmässä elämässä. Testosteroni vaikuttaa myös miesten fyysisiin ominaisuuksiin, minkä vuoksi miehet pystyvät kasvattamaan lihaksia helpommin kuin naiset.

Fyysisten ominaisuuksien ja sukupuolielinten toimintojen lisäksi testosteroni on myös osana useita aineenvaihduntakanavia, jotka johtavat punasolujen tuotantoon, luuston aineenvaihduntaan ja maksan toimintaan. Alla on lueteltu joitain oireita, joita voi esiintyä testosteronin puutostilassa:

 • Vähentynyt lihasmassa
 • Karvoituksen vähentyminen joissain kehonosissa (esim. kasvojen karvoitus)
 • Sukupuolielinten atrofia (esim. penis, kivekset)
 • Alentunut seksuaalinen halukkuus
 • Alentunut siittiöiden määrä, lopulta hedelmättömyys
 • Gynecomastia (rintojen kasvu miehellä)
 • Kuumat aallot
 • Mielialanvaihtelut, ärtyneisyys, alentunut keskittymiskyky
 • Heikentynyt henkinen suorituskyky
 • Heikentyneestä luuntiheydestä johtuvat lisääntyneet luunmurtumat

Testosteronin ja DHEA:n mittaaminen

Testosteroni muodostuu DHEA-nimisestä hormonista, jolloin DHEA:n taso voi suoraan vaikuttaa testosteronitasoon. Tästä syystä voi siis olla viisasta testata molempien hormonien taso. Jos etsit kattavampaa hormonitestiä miehille, suosittelemme Miesten hormonitestiä.

Lisätiedot

Paino 0,030 kg (kilogramma)

Ohjeet

Kaikki testimme, mukaan lukien sylkinäytteemme, kerätään kotoa käsin. Testipakkaukseen sisältyy kaikki, mitä tarvitset testin ottamiseen sekä ohjeet. Näytteesi lähetetään laboratorioomme analysoitavaksi ja saat vastauksesi digitaalisesti heti, kun laboratorio on analysoinut näytteesi.

 1. Tee ostos verkkosivustolla; maksuvaihtoehdot Stripe/Klarna/Paypal tai kortti (Visa, AMEX tai Mastercard). Helppoa ja turvallista.
 2. Testipakkaus lähetetään tilauksen yhteydessä antamaasi osoitteeseen. Lähetämme testipakkauksen mukana myös ohjeet. Mukana tulee lisäksi leimattu kirjekuori, joka postitetaan meille. On suositeltavaa lähettää näyte maanantaina tai tiistaina.
 3. Suorita testi testipakkauksessa ja verkossa olevien ohjeiden mukaan. Asiakastukemme voi myös vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiin ennen lähetystä ja tuloksia sekä niiden jälkeen.
 4. Lähetä testipakkaus ISO-sertifioituun laboratorioon ja odota tuloksia digitaalisesti. Normaalisti saat vastauksen 15 työpäivän kuluessa siitä, kun laboratoriomme on vastaanottanut näytteesi.

Sylkitestistä riippuen, täytät syljellä eri määrän putkia, joten luethan alla olevat ohjeet huolellisesti ennen kuin teet testin:

Estrogeeni/Progesteroni: 1 putki (kerätään yhden viikon jälkeen ovulaatiosta, normaalisti kuukautiskierron päivänä 19-23)
Kortisoli: 7 putkea (kerätään 12 tunnin aikana aamusta iltaan)
Testosteroni: 3 putkea
Naisten/Miesten hormonitesti: 2 putkea (naiset: kerätään yhden viikon jälkeen ovulaatiosta, normaalisti kuukautiskierron päivänä 19-23)
DHEA: 2 putkea
Melatoniini: 1 putki (kerätään sunnuntai-iltana, jolloin se on lähetettävä laboratorioon maanantaina)

Näytteesi lähetetään laboratorioomme analysoitavaksi ja saat vastauksesi digitaalisesti heti, kun laboratorio on analysoinut näytteesi.

Jos olet harjannut hampaasi, odota vähintään 30 minuuttia ennen testin suorittamista. Vältä testin tekemistä, jos ikenesi vuotavat. Vältä myös juomista, syömistä, nuuskaamista, tupakointia sekä purukumin pureskelua 30 minuuttia ennen testiä.

Katso tarkemmat ohjeet täältä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Testosteronitesti”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *