Koentsyymi Q10 -testi

69,00 

Q10 on aine, jota esiintyy elimistössä luonnostaan ​​syntyessämme, mutta jonka määrä vähenee iän myötä. Matala Q10-taso voi aiheuttaa heikkoutta ja pahimmassa tapauksessa sydänongelmia. Ihmiset, jotka voivat hyötyä Q10-tasonsa mittaamisesta, ovat esimerkiksi fibromyalgiaa, masennusta, väsymystä/uupumusta sairastavat sekä urheilijat ja tupakoitsijat tai statiineja käyttävät henkilöt.

yesKotona tehtävä kotitesti, ei tarvetta lääkärikäynnille

yesKliinisesti hyväksytty testi, joka analysoidaan ISO 13485 -sertifioidussa laboratoriossa

yesTestitulokset englanniksi

Nopeat tulokset

Handla tryggt
Tuotetunnus (SKU): 1Q1 Osastot: , ,

Mitä Q10 on?

Q10 on vitamiinin kaltainen aine, jolla on useita tärkeitä tehtäviä kehossa. Se muun muassa osallistuu energian tuotantoon mitokondrioissa, “solun voimalaitoksissa”, lisäksi sitä esiintyy elintärkeissä elimissämme. Q10:tä löytyy kaikista elimistön soluista, mutta ennen kaikkea sydämestä, maksasta ja elimistä, jotka vaativat paljon energiaa ja joilla on tärkeä rooli immuunijärjestelmässämme ja yleisessä hyvinvoinnissamme. Q10 on aine, jota esiintyy elimistössä luonnostaan syntyessämme ja sen määrä vähenee iän myötä. Alhaiset Q10-arvot voivat johtaa energian puutteeseen ja pahimmassa tapauksessa sydänongelmiin. Saadaksesi selville Q10-arvosi, voit mitata veren Q10-pitoisuuden yksinkertaisella GetTested-verikokeella.

Kuinka Q10 toimii kehossa?

Q10 on koentsyymi, joka on kehospesifinen vitamiinimainen aine, joka tukee monia tärkeitä kehon toimintoja ja esiintyy elintärkeissä elimissämme ja soluissamme, pääasiassa sydämen ja immuunijärjestelmän soluissa. Elimistön oma tuotanto tapahtuu maksassa ja saamme pieniä määriä myös ruoasta, rypsiöljy ja makrilli ovat kaksi hyvää lähdettä. Tuotanto elimistössä vähenee iän myötä ja alkaa vähentyä jo 30-vuotiaana.

Q10 on aktiivinen solujen mitokondrioissa, joissa kaikki energian muunnos tapahtuu syömistämme ravintoaineista. Q10:llä on myös tärkeä rooli antioksidanttina ja se estää soluja hajoamasta vapaiden radikaalien vaikutuksesta. Q10 ehkäisee myös LDL-kolesterolin (nk. huonon kolesterolin) hapettumista.

Lisäravinteista hyötyä

Lisäravinteena nautittu Q10:n vahvistaa sydäntä ja voi vähentää kipua ihmisillä, jotka kärsivät fibromyalgiasta (kipuherkkyydestä ja lihaskivuista). Koska kehon luonnolliset Q10-tasot laskevat vähitellen iän myötä, on hyödyllistä tietää tietää oma Q10 taso, jotta sitä voi tukea lisäravinteilla sen ollessa alhainen. Kroonista sydämen vajaatoimintaa sairastavilla on usein alentunut Q10-taso, väsymyksestä/masennusta kärsivillä ja lipidejä alentavia lääkkeitä (ns. statiineja) käyttävillä ravintolisänä nautittu Q10:tä voi kohentaa hyvinvointia. Urheilijoilla, jotka haluavat parantaa suorituskykyään ja hapenottokykyään, ylimääräisellä Q10:llä on myös osoitettu olevan positiivinen vaikutus. Kova fyysinen työ alentaa elimistössä tämän luonnollisen antioksidantin tasoja, mikä voi aiheuttaa lihasheikkoutta ja väsymystä. Urehilijoiden lisääntynyt lihasaktiivisuus vaatii suurempaa energiantuotantoa ja siten korkeampaa Q10-tasoa. Tupakoitsijoiden on myös osoitettu voivan paremmin Q10-ravintolisillä, koska heidän hapenottokykynsä on usein alhainen.

Koentsyymi Q10 löytyy monista ihonhoitotuotteista ensisijaisesti ryppyjen torjumiseksi. Antioksidanttiset ominaisuudet suojaavat soluja vapailta radikaaleilta, mikä on yksi ennenaikaisen ikääntymisen tekijöistä. Tutkimukset osoittavat, että Q10 voi ehkäistä esimerkiksi auringolle altistumisesta ja ikääntymisestä johtuvien ryppyjen muodostumista. Lisäksi tämä antioksidantti voi auttaa ihosolujen energia-aineenvaihduntaa ja solujen uusiutumista sisältäpäin, mikä voi parantaa ihon laatua.

Kuinka testi tehdään

GetTestedin koentsyymi Q10 -testi tehdään verinäytteen avulla, pistämällä sormeen pieni reikä ja täyttämällä koeputki useilla veripisaroilla. Testi vaatii hieman suuremman määrän verta kuin muut testimme, eli saatat joutua keräämään verta kahdesta sormesta. Kun olet tehnyt tilauksesi, saat kotiisi testauspakkauksen, joka sisältää kaiken mitä tarvitset verinäytteen ottamiseksi kotona. Testisi lähetetään sertifioituun laboratorioomme analysoitavaksi, jonka jälkeen saat tuloksesi digitaalisessa muodossa.

Lisätiedot

Paino 0,030 kg (kilogramma)

Ohjeet

Testin teet itse kotona ns. kapillaariverikokeella. Tämä tarkoittaa, että sinun on tehtävä pieni pistos sormeen ja puristettava muutama tippa verta paperille tai koeputkeen. Näytteesi lähetetään laboratorioomme analysoitavaksi ja saat vastauksesi digitaalisesti heti, kun laboratorio on analysoinut näytteesi.

  1. Tee ostos verkkosivustolla; maksuvaihtoehdot Stripe/Klarna/Paypal tai kortti (Visa, AMEX tai Mastercard). Helppoa ja turvallista.
  2. Testipakkaus lähetetään tilauksen yhteydessä antamaasi osoitteeseen. Lähetämme testipakkauksen mukana myös ohjeet. Mukana tulee lisäksi leimattu kirjekuori, joka postitetaan meille. On suositeltavaa lähettää näyte maanantaina tai tiistaina.
  3. Suorita testi testipakkauksessa ja verkossa olevien ohjeiden mukaan. Asiakastukemme voi myös vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiin ennen lähetystä ja tuloksia sekä niiden jälkeen.
  4. Lähetä testipakkaus ISO-sertifioituun laboratorioon ja odota tuloksia digitaalisesti. Normaalisti saat vastauksen 15 työpäivän kuluessa siitä, kun laboratoriomme on vastaanottanut näytteesi.

Katso tarkemmat ohjeet täältä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Koentsyymi Q10 -testi”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *