IBS -testi

(10 tuotearviota)

219,00 

IBS-testi sopii sinulle, joka haluat tehdä vatsasi/suolistosi perusteellisen tutkimuksen, sillä monet terveysongelmistamme johtuvat suolistomme epätasapainosta. GetTestedin IBS-testi on kattava maha-suolikanavan testi, joka analysoi ulostenäytteestä suolistoflooraa (bakteerit ja hiivat), ruoansulatustoimintoja, kuten eritettävää IgA, F-elastaasia, sappihappoja, alfa-1-antitrypsiiniä, kalprotektiiniä, ruoansulatusjäännöstuotteita ja ruoansulatuskanavan pH-arvoa.

yesKotona tehtävä kotitesti, ei tarvetta lääkärikäynnille

yesKliinisesti hyväksytty testi, joka analysoidaan ISO 13485 -sertifioidussa laboratoriossa

yesTestitulokset englanniksi

Nopeat tulokset

Handla tryggt
Tuotetunnus (SKU): 2IBS Osastot: , ,

IBS -testi

IBS-testi on kattava testi, joka tarjoaa perusteellisen analyysin ruoansulatusjärjestelmästäsi ja suolistofloorastasi. Testi mittaa ruoansulatuskanavan toimintoja, ruoansulatuskanavan jäämiä, suolistoflooran bakteereja ja hiivoja, ruoansulatushäiriöitä ja tulehdusmarkkereita. Yleisiä IBS:n ​​epätasapainotiloja ovat esimerkiksi hiivan liikakasvu, patogeeniset bakteerit, terveen bakteeriflooran puute, vuotavan suolen oireyhtymä tai ruoansulatuksen heikkous. Suolistoflooran epätasapaino on hyvin yleistä IBS:ssä ja heikentää suolen limakalvon suojaavaa toimintaa ja immuunijärjestelmäämme. Usein sanotaan, että 80 % IBS-potilaista kärsii myös SIBOsta, joka on lyhenne sanoista Small Bacterial Overgrowth ja tarkoittaa ohutsuolen bakteerien liikakasvua. SIBO:ta pidetään kuitenkin toissijaisena sairautena, joka johtuu ensisijaisesti muista ruoansulatusjärjestelmän heikkouksista. Siksi on suositeltavaa tehdä perusteellinen vatsan / suoliston analyysi, jonka avulla voi tarkastella taustalla olevia tekijöitä.

Kenen kannattaa tehdä tämä testi?

IBS-testi sopii sinulle, jolla on IBS tai vastaavia vatsavaivoja etkä ole toistaiseksi saanut oikeaa apua. Se sopii myös sinulle, jolla on ollut ongelmia pitkään tai jos ne ovat ilmaantuneet äskettäin. Mitä nopeammin ongelmien perimmäisen syy löytyy, sitä nopeammin epätasapainoa voi ryhtyä hoitamaan. Jos sinulla on IBS, voimme suositella, että testaat itsesi myös ruoka-intoleranssin varalta. Ensimmäinen askel on poistaa asiat, jotka voivat häiritä vatsaa ja suolistoa, olipa kyseessä ruoka, jota et siedä, bakteerien/sienen/hiivan liikakasvu tai toksiinit.

IBS -testi mittaa:

 • 13 suolistoflooran bakteeria
 • 4 hiivaa
 • pH-arvon
 • Jäämiä (rasva, typpi, sokeri ja vesi)
 • Immunoglobuliini A
 • F-elastaasi
 • Sappihapot
 • Alfa-1 antitrypsiini
 • Kalprotektiini

Testi analysoi seuraavat 13 suolistofloorabakteeria:

 • Bifidobacterium
 • Lactobacillus
 • Clostridium
 • Klebsiella
 • Escherichia coli
 • Escherichia coli Biovare
 • Proteus
 • Pseudomonas
 • Enterobacter
 • Serratia
 • Hafnia
 • Enterococcus
 • Bacteriodes

Nämä suolistobakteerit ovat ne, jotka nykyisen tutkimuksen perusteella tiedämme olevan yleisimpiä suolistossa olevia bakteereja, tai joiden pitäisi olla yleisimmät bakteerit terveen suolistoflooran kannalta. Oikeassa määrässä kaikki bakteerit voivat toimia hyödyllisesti, kun taas liian pieninä tai liian suurina määrinä ne voivat olla haitallisia.

IBS -testi analysoi seuraavat 4 hiivaa:

 • Candida
 • Candida albicans
 • Hiivat (positiivinen tai negatiivinen)
 • Geotrichum candidum

Candida albicans on tullut erittäin tunnetuksi viime vuosina. Hiivaa esiintyy suolistossamme luontaisesti ja se on meille hyväksi kohtuudella, mutta liikakasvu voi aiheuttaa ongelmia, joita voi ilmetä antibioottien ottamisen jälkeen, väärän ruokavalion yhteydessä, raskasmetallimyrkytysten yhteydessä tai tiettyjen lääkitysten yhteydessä. Analysoimme Candida albicansin lisäksi myös hiivaa yleisesti sekä Geotrichum candidumia.

Kuinka testi tehdään?

Testi on ulosteesta otettava näyte,  joka otetaan kotona ja lähetetään sitten laboratorioon analysoitavaksi. Tilattuasi tuotteen, saat kotiin testauspakkauksen, jossa on kaikki mitä tarvitset testin suorittamiseen. Saat tulokset digitaalisessa muodossa.

Lisätiedot

Paino 0,030 kg (kilogramma)

Ohjeet

Kaikki testimme, mukaan lukien ulostenäytteemme, kerätään kotoa käsin. Testipakkaukseen sisältyy kaikki, mitä tarvitset testin ottamiseen sekä ohjeet. Näytteesi lähetetään laboratorioomme analysoitavaksi ja saat vastauksesi digitaalisesti heti, kun laboratorio on analysoinut näytteesi.

 1. Tee ostos verkkosivustolla; maksuvaihtoehdot Stripe/Klarna/Paypal tai kortti (Visa, AMEX tai Mastercard). Helppoa ja turvallista.
 2. Testipakkaus lähetetään tilauksen yhteydessä antamaasi osoitteeseen. Lähetämme testipakkauksen mukana myös ohjeet. Mukana tulee lisäksi leimattu kirjekuori, joka postitetaan meille. On suositeltavaa lähettää näyte maanantaina tai tiistaina.
 3. Suorita testi testipakkauksessa ja verkossa olevien ohjeiden mukaan. Asiakastukemme voi myös vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiin ennen lähetystä ja tuloksia sekä niiden jälkeen.
 4. Lähetä testipakkaus ISO-sertifioituun laboratorioon ja odota tuloksia digitaalisesti. Normaalisti saat vastauksen 15 työpäivän kuluessa siitä, kun laboratoriomme on vastaanottanut näytteesi.

Katso tarkemmat ohjeet täältä.

10 arviota tuotteelle IBS -testi

 1. Ilona Mäkinen

  Testi oli nopea ja helppo!

 2. Teijo

  Olen kärsinyt pitkään epämääräisistä vatsakivuista ja päätin kokeilla tätä testiä nähdäkseni, voiko se auttaa minua ymmärtämään oireitani paremmin. Tulokset tulivat nopeasti, ja olen tyytyväinen siihen, miten helppo testi oli tehdä. Nyt tiedän, että minulla on ärtyvän suolen oireyhtymä ja voin tehdä tarvittavat muutokset ruokavaliooni. 🙂

 3. Lumo Peltonen

  Löysin syyn vatsavaivoilleni.

 4. Eeli Itkonen

  Testi oli yksinkertainen ja nopea. Hyvä!

 5. Roope Ristola

  Tämä testi on ollut erittäin hyödyllinen minulle. Olen kärsinyt monista epämääräisistä oireista, ja tätä kautta löysin vihdoin, että minulla on ärtyvän suolen oireyhtymä. Suosittelen tätä palvelua kaikille, jotka epäilevät, että heillä voisi olla IBS. Testi oli helppo tehdä ja tulokset tulivat nopeasti.

 6. Marjaana Piipponen

  IBS-testi oli helppo tehdä ja sain tulokset nopeasti. Testi selitti, miksi olen kärsinyt ruoansulatusongelmista. Suosittelen tätä testiä kaikille, jotka kärsivät samanlaisista oireista.

 7. Onerva Lehtonen

  Palvelu toimii hyvin, olen tyytyväinen!

 8. Reino

  Sain tulokset nopeasti, kiitos!

 9. Jukka-Pekka Reunanen

  Selvyyttä ruoansulatusongelmiini, kiitos!

 10. Hilma

  Epäilin pitkään, että minulla on ärtyvän suolen oireyhtymä ja tämä testi vahvisti epäilykseni. Nyt voin tehdä tarvittavat muutokset ruokavaliooni ja toivottavasti aloittaa paremman olon. Palvelu oli nopea ja helppokäyttöinen ja tulokset olivat selkeitä ja helposti ymmärrettäviä.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *