Suoliston mikrobiomitesti Medium

179,00 

GetTestedin Suoliston mikrobiomitesti Medium on suolistoflooratesti, joka on suunnattu ensisijaisesti liikalihavuuteen ja diabetekseen liittyviin tulehdussairauksiin. Tutkimukset yhdistävät Akkermansia muciniphila -bakteerin liikalihavuuteen ja tyypin 2 diabetekseen, kuten myös Faecalibacterium prausnitzii tulehduksellisiin suolistosairauteen ja suoliston limakalvon tulehduksiin. Tämä mittaa 15 bakteeria, kuten Lactobacillus, Bifidobacterium ja 4 hiivaa, kuten Candida albicans.

yesKotona tehtävä kotitesti, ei tarvetta lääkärikäynnille

yesKliinisesti hyväksytty testi, joka analysoidaan ISO 13485 -sertifioidussa laboratoriossa

yesTestitulokset englanniksi

Nopeat tulokset

Handla tryggt

Suoliston mikrobiomitesti – Medium – Suolistofloorasi kattava analyysi

Suoliston mikrobiomitesti Medium mittaa Suoliston mikrobiomitesti Small -testissä olevien merkkiaineiden lisäksi myös Faecalibacterium prausnitzii- ja Akkermansia muciniphila -bakteerit, joiden on todettu olevan erittäin tärkeitä liikalihavuuden, tyypin 2 diabeteksen ja tulehduksellisten suolistosairaudeiden hoidossa.

Tutkimukset ovat osoittaneet, että Akkermansia muciniphilan alhainen taso on yleisempää ylipainoisilla tai lihavilla henkilöillä, tyypin 2 diabetesta sairastavilla, tulehdustilan aikana ja niillä, joilla on heikko immunijärjestelmä. Voit oppia parantamaan terveyttäsi sisältäpäin tutkituttamalla suolistofloorasi.

Toinen bakteeri, jota esiintyy usein liian alhaisina määrinä ihmisillä, joilla on suolistosairauksia, on Faecalibacterium prausnitzii (FP). Faecalibacterium prausnitzii -bakteerin testaaminen voi toimia biomarkkerina erilaisten suolistosairauksien diagnosoinnissa. Ylipainoisilla ihmisillä on yleistä, että kehossa on lievä tulehdus, ja tämä liittyy usein Akkermansia muciniphilan vähäiseen esiintymiseen. Siksi on hyvä mitata nämä molemmat bakteerit, muiden yleisimpien testissä mittattavien bakteerien lisäksi.

Kuka hyötyy tästä testistä?

Tämä on sinulle, joka haluat syvällisen analyysin suolistofloorastasi joko siksi, että haluat optimoida terveyttäsi tai sinulla on jo vaiva, jonka uskot liittyvän suolistoon. Esimerkkejä sellaisista voivat olla liikalihavuus, tyypin 2 diabetes tai erilaiset suolistosairaudet. Jos haluat tehdä kattavamman analyysin, joka mittaa myös ruuansulatuksen toimintoja ja vuotavan suolen oireyhtymää, tutustu Suoliston mikrobiomitesti Large– tai Suoliston mikrobiomitesti XL -testiin. Vasta viime vuosina tehdyissä tutkimuksissa on huomattu yhteyksiä vuotavan suolen oireyhtymän ja useiden eri sairauksien, kuten autoimmuunisairauksien, allergioiden, väsymyksen, kroonisen väsymysoireyhtymän ja astman, välillä. Siksi on tärkeää seurata suoliston hyvinvointia jatkuvasti tulevien terveysongelmien estämiseksi.

Suolistofloora ja ylipaino

Tutkimukset ovat osoittaneet, että bakteeriflooramme ja liikalihavuuden ja erityisesti Akkermansia muciniphila -bakteerin välillä on vahva yhteys. Ulostenäytteitä on onnistuttu siirtämään hoikilta ihmisiltä ylipainoisille, mikä on johtanut painonpudotukseen. Suolistoflooratesti voi siis antaa vastauksia ylipainon syihin ja ratkaisun tämän ongelman ratkaisemiseksi. On kuitenkin tärkeää muistaa, että tämä ei tarkoita, että kaikilla ylipainoisilla ihmisillä on epätasapainoinen suolistofloora. Kilpirauhasongelmat ja huono ruokavalio voivat olla muita syitä liikalihavuuteen.

Akkermansia muciniphila

Akkermansia muciniphila on tullut tunnetuksi neljästä syystä tähän mennessä: sen tärkeys liikalihavuudessa, tyypin 2 diabetes, sen vaikutus suoliston limakalvoon, sekä sen vaikutus kehon tulehdustilaan (Brahe, LK et al., 2015), (Zhang, X. et al., 2013), (Yassour, M. et al., 2016), (Li, J. et al., 2017), (Liu, R. et al., 2017). Tutkimukset osoittavat, että ihmisillä, joilla on aineenvaihduntasairauksia, kuten liikalihavuus ja tyypin 2 diabetes, on pienempi Akkermansia muciniphila -taso kuin hoikilla ihmisillä tai ihmisillä, joilla ei ole diabetesta. Suoliston limakalvon vahvistaminen voi vähentää tulehdusta ja parantaa immuunijärjestelmää, sillä suoliston limakalvon tehtävänä on estää bakteerien ja muiden haitallisten aineiden pääsy suolen limakalvolle ja verenkiertoon.

Suolistoflooran mittaamisella voi siten olla merkitystä, ei vain suolistosairauden, vaan myös vaivojen, kuten liikalihavuuden ja tyypin 2 diabeteksen, kannalta.

Faecalibacterium prausnitzii

Faecalibacterium prausnitzii on tärkein suolestamme löytyvän voihapon tuottaja. Voihapon tiedetään suojaavan paksusuolen syöpää ja tulehduksellista suolistosairautta vastaan ​​(IBD; Christl et ai., 1996; Archer et ai., 1998). Se voi myös vähentää suolen limakalvon tulehdusta (Inan et al., 2000).

Tulehduksellista suolistosairautta kutsutaan joskus IBS:ksi tai IBD:ksi, ja se on yhteissubstantiivi sairauksille, kuten haavainen paksusuolitulehdus ja Crohnin tauti. Faecalibacterium prausnitzii -bakteeria on pidetty terveydemme bioindikaattorina, sillä bakteerien määrän vähentyessä tulehdusprosessit lisääntyvät.

Suoliston mikrobiomitesti – Medium analysoi seuraavat 15 suolistoflooran bakteeria:

 • Faecalibacterium prausnitzii
 • Akkermansia muciniphila
 • Bifidobacterium
 • Lactobacillus
 • Clostridium
 • Klebsiella
 • Escherichia coli
 • Escherichia coli Biovare
 • Proteus
 • Pseudomonas
 • Enterobacter
 • Serratia
 • Hafnia
 • Enterococcus
 • Bacteriodes

Testi analysoi nämä 4 hiivaa:

 • Candida
 • Candida albicans
 • Hiivat (positiivinen tai negatiivinen)
 • Geotrichum candidum

Testi analysoi myös:

 • pH arvo

Kuinka se toimii

Kaikki terveystestimme, mukaan lukien ulostenäytteestä tehtävät testimme, tehdään kotoa käsin. Kaikki mitä tarvitset testin suorittamiseen, toimitetaan sinulle lähetettävä testauspakkauksen mukana. Testi lähetetään ISO-sertifioituun laboratorioon analysoitavaksi. Saat tulokset digitaalisessa muodossa.

Lisätiedot

Paino 0,030 kg (kilogramma)

Ohjeet

Kaikki testimme, mukaan lukien ulostenäytteemme, kerätään kotoa käsin. Testipakkaukseen sisältyy kaikki, mitä tarvitset testin ottamiseen sekä ohjeet. Näytteesi lähetetään laboratorioomme analysoitavaksi ja saat vastauksesi digitaalisesti heti, kun laboratorio on analysoinut näytteesi.

 1. Tee ostos verkkosivustolla; maksuvaihtoehdot Stripe/Klarna/Paypal tai kortti (Visa, AMEX tai Mastercard). Helppoa ja turvallista.
 2. Testipakkaus lähetetään tilauksen yhteydessä antamaasi osoitteeseen. Lähetämme testipakkauksen mukana myös ohjeet. Mukana tulee lisäksi leimattu kirjekuori, joka postitetaan meille. On suositeltavaa lähettää näyte maanantaina tai tiistaina.
 3. Suorita testi testipakkauksessa ja verkossa olevien ohjeiden mukaan. Asiakastukemme voi myös vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiin ennen lähetystä ja tuloksia sekä niiden jälkeen.
 4. Lähetä testipakkaus ISO-sertifioituun laboratorioon ja odota tuloksia digitaalisesti. Normaalisti saat vastauksen 15 työpäivän kuluessa siitä, kun laboratoriomme on vastaanottanut näytteesi.

Katso tarkemmat ohjeet täältä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Suoliston mikrobiomitesti Medium”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *