ALENNUKSESSA!

DNA Methylation Test

Alkuperäinen hinta oli: 219,00 €.Nykyinen hinta on: 199,00 €.

GetTestedin DNA Methylation Test tarjoaa kattavan analyysin kehosi metylointikyvystä tutkimalla keskeisiä geenejä, kuten MTHFR, COMT, BHMT ja useita muita. Analysoimalla näitä geenejä testi antaa oivalluksia siitä, miten kehosi hallitsee tärkeitä biologisia prosesseja, kuten geeniekspressiota, DNA korjausta ja detoxifikaatiota. Metylaatio on keskeisessä roolissa monissa kehon toiminnoissa ja voi vaikuttaa kaikkeen energiantuotannosta henkiseen hyvinvointiin. Tämä testi on ihanteellinen niille, jotka haluavat syvällisemmän ymmärryksen terveydestään molekyylitasolla ja haluavat räätälöidä ruokavalionsa, elämäntyylinsä ja mahdolliset lisäravinteet henkilökohtaisten geneettisten alttiuksien perusteella.

Voit helposti kerätä sylkinäytteesi mukana tulevalla testipaketilla ja lähettää sen laboratorioomme. Hinta kattaa palautuslähetyksen. Saat yksityiskohtaiset tuloksesi digitaalisesti 6-8 viikon kuluessa.

yesKotona tehtävä kotitesti, ei tarvetta lääkärikäynnille

yesKliinisesti hyväksytty testi, joka analysoidaan ISO 13485 -sertifioidussa laboratoriossa

yesTestitulokset englanniksi

GetTested DNA Methylation Test

GetTestedin Genetic Methylation Test UK tutkii syvällisesti kehosi metylointiprosesseja tarkastelemalla keskeisiä geenejä. Tämä tärkeä biologinen prosessi vaikuttaa geeniekspressioon, DNA korjaukseen ja detoxifikaatioreitteihin, mikä vaikuttaa kaikkeen energiatasoista mielialaan ja immuunivasteeseen. Erityisesti hyödyllinen niille, jotka haluavat ymmärtää detoksifikaatiokykyään, kohtaavat selittämättömiä terveysongelmia tai pyrkivät parantamaan yleistä terveyttään, tämä testi valaisee kehosi metylointitehokkuutta.

Analysoimme geenejä, kuten BHMT, MTHFR, COMT ja muita, jotta voimme valaista metylointikykyäsi. Tämä elintärkeä prosessi on solujen terveyden perusta ja voi mahdollisesti vaikuttaa tiettyjen sairauksien riskiin, ravitsemustarpeisiin ja siihen, miten kehosi reagoi ympäristömyrkkyihin.

Tietoa DNA Methylation Testin geeneistä:

 • BHMT: Osallistuu homokysteiinin muuntamiseen metioniiniksi, mikä on keskeinen prosessi kehon metyloinnissa ja detoxifikaatiossa.
 • BHMT2: Läheisesti liittyvä BHMT ja osallistuu myös metylointiprosessiin edistämällä homokysteiinin metaboliaa.
 • CHDH: Koodaa koliinidehydrogenaasia, joka muuntaa koliinia betaiiniksi, välttämätöntä metyloinnille ja homokysteiinin puhdistamiselle.
 • COMT: Vastaa dopamiinin ja muiden katekoliamiinien hajoamisesta. Vaikuttaa metylointiin ja on yhteydessä stressivasteeseen ja mielialaan.
 • DHFR: Dihydrofolaatin reduktaasi osallistuu dihydrofolaattin muuntamiseen tetrahydrofolaattiksi, mikä on välttämätöntä DNA synteesille ja korjaukselle.
 • ENOSF1: Liittyy B2-vitamiinin metaboliaan ja osallistuu energiantuotantoon ja solujen korjausmekanismeihin.
 • FOLH1: Osallistuu folaatin muuntamiseen aktiiviseen muotoonsa, mikä on tärkeää DNA synteesille ja korjaukselle.
 • GNMT: Osallistuu SAM-e (S-adenosyylimetioniinin) tasojen säätelyyn ja siten kehon metylointitasapainoon.
 • MTHFD1: Koodaa entsyymiä, joka osallistuu folaatin metaboliareittiin, mikä on tärkeää formiaatin ja tetrahydrofolaattin tuottamiselle DNA synteesiä varten.
 • MTHFR: Keskeinen geeni metyleenitetrahydrofolaattireduktaasin tuotannolle, joka on tärkeää folaatin muuntamiselle metyyli-folaattiksi ja koko metylointisyklille.
 • MTR: Auttaa homokysteiinin muuntamisessa metioniiniksi käyttäen folaattia ja B12-vitamiinia, mikä on välttämätöntä DNA synteesille.
 • PEMT: Tärkeä fosfatidyylikoliinin tuotannolle, tukien solukalvoja ja metylointiprosesseja tarjoamalla koliinia.
 • PRXL2A: Vähemmän tutkittu metyloinnin yhteydessä, mutta saattaa olla mukana antioksidatiivisissa puolustusmekanismeissa.
 • SHMT1: Osallistuu seriinin ja glysiinin synteesiin ja folaatin metaboliaan, vaikuttaen DNA metylointiin ja synteesiin.
 • TRDMT1: Osallistuu DNA metylointiin, joka on tärkeää geeniekspression ja genomin stabiiliuden kannalta.

Miten Genetic Methylation Test toimii

Testin tilaaminen ja suorittaminen on yksinkertaista:

 1. Tilaa testi: Saat DNA Methylation -testipaketin suoraan kotiisi toimitettuna.
 2. Kerää näyte: Seuraa yksinkertaisia ohjeita sylkinäytteen keräämiseksi.
 3. Lähetä takaisin: Käytä esitäytettyä palautuskuorta näytteen lähettämiseksi laboratorioomme.
 4. Saat tuloksesi: 6-8 viikon kuluessa saat yksityiskohtaisen digitaalisen raportin, joka korostaa metylointireittejäsi ja antaa henkilökohtaisia suosituksia.

Miksi valita DNA-metylaatiotesti?

Ymmärtämällä metylaatiostatuksesi voit tehdä räätälöityjä ruokavalio- ja elämäntapamuutoksia, jotka mahdollisesti paljastavat piileviä terveysongelmia tai optimoivat hyvinvointistrategiasi. Tämä testi sopii kaikille, jotka ovat kiinnostuneita geneettisestä terveydestään, haluavat räätälöidä elämäntapansa genetiikkaansa perustuen tai käsittelevät selittämättömiä terveysongelmia.

Näytteiden ja yksityisyyden suoja

Varmistamme DNA ja näytemateriaalin yksityisyyden tuhoamalla ne analyysin jälkeen, ja ne liitetään vain ainutlaatuiseen testitunnukseesi täydellisen anonymiteetin takaamiseksi. Laboratorio ei tiedä, kenelle näyte kuuluu, emmekä jaa tuloksia kolmansille osapuolille. Voit myös poistaa testituloksesi niiden vastaanottamisen jälkeen.

Ohjeet

Testi on verikoe, joka otetaan kotona sormenpistosta ja sitten puristetaan veri, jonka tiputat paperille, jossa on ympyröitä, jotka täytät verellä. Näyte lähetetään sitten laboratorioon analysoitavaksi ja saat vastauksesi digitaalisesti heti, kun laboratorio on analysoinut näytteesi.

 1. Tee ostos verkkosivustolla; maksuvaihtoehdot Stripe/Klarna/Paypal tai kortti (Visa, AMEX tai Mastercard). Helppoa ja turvallista.
 2. Testipakkaus lähetetään tilauksen yhteydessä antamaasi osoitteeseen. Lähetämme testipakkauksen mukana myös ohjeet. Mukana tulee lisäksi leimattu kirjekuori, joka postitetaan meille. On suositeltavaa lähettää näyte maanantaina tai tiistaina.
 3. Suorita testi testipakkauksessa ja verkossa olevien ohjeiden mukaan. Asiakastukemme voi myös vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiin ennen lähetystä ja tuloksia sekä niiden jälkeen.
 4. Lähetä testipakkaus ISO-sertifioituun laboratorioon ja odota tuloksia digitaalisesti. Normaalisti saat vastauksen 15 työpäivän kuluessa siitä, kun laboratoriomme on vastaanottanut näytteesi.

Katso tarkemmat ohjeet täältä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “DNA Methylation Test”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *