Ruoka-aineintoleranssitesti 80 kohtaa
Kaikki testimme (mukaan lukien ruoka-aineintoleranssitesti), tehdään kotona ja lähetetään laboratorioomme analysoitavaksi. Saat tulokset myöhemmin digitaalisessa muodossa.
Ruoka-aineintoleranssitesti 80 (IgG4) testaa 80 seuraavaa ruoka-ainetta
- Alaskanseiti
- Amarantti
- Ankka
- Ananas
- Appelsiini
- Auringonkukan siemenet
- Banaani
- Basilika
- Cashewpähkinä
- Durumvehnä
- Gluteeni
- Goudajuusto
- Hasselpähkinä
- Hiiva
- Hirssi
- Inkivääri
- Kaali
- Kaakao
- Kahvi
- Kalkkuna
- Kalmari
- Kampela
- Kana
- Kananmunankeltuainen
- Kananmunanvalkuainen
- Kaseiini
- Katkarapu
- Kaura
- Kesäkurpitsa
- Kiivi
- Kurkku
- Kurpitsan siemenet
- Kvinoa
- Lampaanliha
- Lampaanmaito
- Linssit
- Lohi
- Lupiini
- Maapähkinä
- Maissi
- Maito
- Mango
- Mansikka
- Manteli
- Mustekala
- Nauta
- Parsakaali
- Persikka
- Peruna
- Pistaasi
- Omena
- Osteri
- Porkkana
- Riisi
- Ruis
- Seesami
- Selleri
- Sianliha
- Sienet
- Silli
- Simpukka
- Sinappi
- Sipuli
- Sitruuna
- Soija
- Speltti
- Taimen
- Tattari
- Tomaatti
- Tonnikala
- Turska
- Valkosipuli
- Viinirypäle
- Vihreät herneet
- Vihreät oliivit
- Vihreät pavut
- Vilja
- Vuohenmaito
Ennen näytteenottoa
Suosittelemme, että olet altistunut testattavalle ruoka-aineelle viimeisen kolmen kuukauden aikana ennen näytteenottoa. Jos kyseiselle ruoka-aineelle altistumisesta on kulunut yli kolme kuukautta, on mahdollista, ettei testi anna yhtä vahvaa testitulosta.
ELISA-menetelmä
Ruoka-aineintoleranssitesti toteutetaan ELISA -menetelmällä (entsyymivälitteinen immunosorbenttimääritys). Se on analyyttinen tekniikka, joka on suunniteltu havaitsemaan ja kvantifioimaan liukoisia aineita, kuten peptidejä, proteiineja, vasta-aineita ja hormoneja. Tässä menetelmässä itse antigeeni (kohdemakromolekyyli) immobilisoidaan kiinteälle pinnalle (mikrolevylle) ja kompleksoidaan sitten vasta-aineen kanssa, joka on kytketty reportterientsyymiin. Havaitseminen suoritetaan mittaamalla reportterientsyymin aktiivisuus inkuboimalla sopivan substraatin kanssa mitattavissa olevan tuotteen tuottamiseksi. ELISA-testin tärkein elementti on hyvin spesifinen vasta-aine-antigeenivuorovaikutus.
Miia –
Olen aina ollut herkkä monille ruoka-aineille, ja tämä testi on auttanut minua ymmärtämään paremmin, mitä ne ovat. Testi oli helppo tehdä, ja sain tulokset nopeasti. Suosittelen!
Veikko Laakso –
Nyt ymmärrän paremmin ruokavalioni.
Kalle Koskinen –
Tämä testi on ollut erittäin hyödyllinen. Se auttoi minua ymmärtämään, mitä ruokia minun pitäisi välttää, ja olen jo huomannut merkittäviä parannuksia hyvinvointiini.
Tarja –
Testi on helppokäyttöinen ja tulokset tulevat nopeasti.
Noora –
Erittäin informatiivinen ja hyödyllinen testi.
Emilia Rantanen –
Olen aina epäillyt, että minulla on useita ruoka-aine intoleransseja. Tämän testin ansiosta voin vihdoin muuttaa ruokavaliotani parempaan suuntaan. Ohjeet olivat selkeät, ja testin tekeminen oli helppoa.
Jonna –
Selkeät ohjeet ja hyödyllinen tulos
Risto –
Luotettava testi, suosittelen!
Elias –
En ole koskaan kuvitellut, että minulla on niin monia ruoka-aine intoleransseja. Tämä testi on auttanut minua ymmärtämään paremmin, mitä ruoka-aineita minun pitäisi välttää. Erittäin hyödyllinen ja informatiivinen.
Anni –
Olen kärsinyt ruoansulatusongelmista pitkään, ja tämä testi on auttanut minua ymmärtämään, mitkä ruoat aiheuttavat ne. Tulokset tulivat nopeasti ja olivat helppo ymmärtää. Suosittelen ehdottomasti.