Ruoka-aineintoleranssitesti 240 kohtaa

329,00 

Oletko yliherkkä tietyille elintarvikkeille? GetTestedin ruoka-aineintoleranssitesti analysoi IgG4-vasta-aineita 240 eri ruoka-aineelle, jotka ovat usein osallisena yliherkkyysreaktioissa. Ruoka-aineintoleranssi tarkoittaa, että elimistö reagoi tai on yliherkkä tietyille elintarvikkeille ja aiheuttaa oireita, kuten väsymystä, erilaisia ​​vatsavaivoja, aivosumua, iho-ongelmia tai päänsärkyä. Ruoka-aineintoleranssista johtuvat oireet, toisin kuin välittömät allergiset reaktiot, ilmaantuvat tunteja tai päiviä altistumisen jälkeen, mikä voi vaikeuttaa oireiden yhdistämistä syömiisi ruokiin.

yesKotona tehtävä kotitesti, ei tarvetta lääkärikäynnille

yesKliinisesti hyväksytty testi, joka analysoidaan ISO 13485 -sertifioidussa laboratoriossa

yesTestitulokset englanniksi

Nopeat tulokset

Handla tryggt
Tuotetunnus (SKU): 1G2 (2 blood papers have to filled out with same test ID) Osastot: , , , , ,

Ruoka-aineintoleranssitesti – 240 kohtaa

Testi mittaa 240 ruoka-aineyliherkkyyttä, kuten esimerkiksi; gluteeni, vehnä, maito, soija, kananmuna ja kaura. Katso alla oleva täydellinen luettelo kaikista testattavista ruoka-aineista.

HUOMAATHAN – Sinun tulee toimittaa 2 verinäytearkkia. Sinun tulee lähettää laboratorioon molemmat näytearkit, jotka saat testauspakkauksen mukana.

Tärkeää

Jos teet ruoka-aineintoleranssitestimme, on tärkeää, että olet altistunut testattavalle ruoka-aineelle, viimeisen kolmen kuukauden aikana. Jos altistumisesta on kulunut pidempi aika, on olemassa riski, ettei se näy testituloksessa.

Ruoka-aineintoleranssitesti kotoa käsin

Kaikki testimme, mukaan lukien ruoka-aineintoleranssitesti, tehdään kotona ja lähetetään sitten laboratorioimme analysoitavaksi. Saat vastauksesi myöhemmin digitaalisessa muodossa.

Ruoka-aineintoleranssitesti 240 (IgG4) testaa 240 seuraavaa ruoka-ainetta:

  • Kuha
  • Alaskanseiti
  • Amarantti
  • Ananas
  • Ankka
  • Anjovis
  • Appelsiini
  • Aprikoosi
  • Munakoiso
  • Avokado
  • Banaani
  • Basilika
  • Karhunvatukka
  • Kukkakaali
  • Mustikka
  • Sinisimpukka
  • Härkäpapu
  • Tattari
  • Parsakaali
  • Ruusukaali
  • Nokkonen
  • Puhvelinmaito
  • Camenbert-juusto
  • Cantaloupe-meloni
  • Johanneksenleipä
  • Cashewpähkinä
  • Sikuri
  • Sitruuna
  • Sitruunaruoho
  • Kermajuusto
  • Curry (mauste)
  • Taateli
  • Tilli
  • Speltti
  • Rakuuna
  • Durumvehnä
  • Edamjuusto
  • Emmentaljuusti
  • Porsaanliha
  • Lampaanmaito
  • Fenkoli
  • Vuohenmaito
  • Vuohenjuusto
  • Gliadiini
  • Gluteeni
  • Goudajuusto
  • Granaattiomena
  • Greippi
  • Gruyerejuusto
  • Kerma
  • Vihreät pavut
  • Vihreät oliivit
  • Vihreät herneet
  • Lehtikaali
  • Vihreä tee
  • Kurkku
  • Hanhi
  • Hauki
  • Kuha
  • Vadelma
  • Hasselpähkinä
  • Kaura
  • Monni
  • Merikorva
  • Tyrni
  • Hirssi
  • Hunaja
  • Hunajameloni
  • Humala
  • Hummeri
  • Ruijanpallas
  • Hevosenliha
  • Inkivääri
  • Mansikka
  • Manteli
  • Maapähkinä
  • Hiiva
  • Kahvi
  • Kaakao
  • Kalkkuna
  • Vasikanliha
  • Kampasimpukka
  • Kamomillatee
  • Kamut-vehnä
  • Kaneli
  • Jänis
  • Kantarelli
  • Kapris
  • Kardemumma
  • Karppi
  • Kaseiini
  • Kastanja
  • Kissanruoho
  • Merilevä
  • Raejuusto
  • Kidneypapu
  • Kikherne
  • Kiivi
  • Kookos
  • Keitetty maito
  • Lehmänmaito
  • Korianterinsiemenet
  • Viljat
  • Saksanhirvi
  • Apila
  • Maustepippuri
  • Kummeliturska
  • Kumina
  • Kuningasrapu
  • Raejuusto
  • Kana
  • Kynteli
  • Kyssäkaali
  • Lanttu
  • Kirsikka
  • Laakerinlehti
  • Lakritsi
  • Lammas
  • Lohi
  • Lohenmäti
  • Lime
  • Pellavansiemen
  • Linssit
  • Litsi
  • Valkosipuli
  • Macadamiapähkinä
  • Nauris
  • Maissi
  • Makrilli
  • Mallas
  • Mandariini
  • Manteli
  • Mango
  • Voikukka
  • Porkkana
  • Mozzarella
  • Mungpavut
  • Muskottipähkinä
  • Nektariini
  • Ruusunmarja
  • Nauta
  • Osteri
  • Osterisimpukka
  • Papaija
  • Parapähkinä
  • Parmesan
  • Passionhedelmä
  • Pekaani
  • Piparminttu
  • Piparjuuri
  • Persikka
  • Persilja
  • Persimon
  • Piikkikampela
  • Pinjansiemen
  • Pistaasi
  • Luumu
  • Greippi
  • Peruna
  • Kurpitsa
  • Kurpitsansiemen
  • Purjo
  • Päärynä
  • Kvinoa
  • Raparperi
  • Karhunlaukka
  • Rapsi
  • Riisi
  • Rosmariini
  • Rucola
  • Rusina
  • Hirvi
  • Ruis
  • Retiisi
  • Katkarapu
  • Retikka
  • Punaherukka
  • Punajuuri
  • Punakaali
  • Ruokosokeri
  • Salaatti
  • Lehtisalaatti
  • Salvia
  • Sardiini
  • Kurttukaali
  • Salottisipuli
  • Selleri
  • Sinappi
  • Shiitakesieni
  • Silli
  • Kieli
  • Etana
  • Soija
  • Soijamaito
  • Auringonkukansiemen
  • Parsa
  • Pinaatti
  • Punakampela
  • Rasvakalan mäti
  • Strutsi
  • Hapankaali
  • Sammen mäti
  • Musta tee
  • Mustaherukka
  • Mustapippuri
  • Lupiini
  • Timjami
  • Kalmari
  • Tofu
  • Tomaatti
  • Tonnikala
  • Kuivahiiva
  • Turska
  • Karpalo
  • Sienet
  • Viiriäinen
  • Unikonsiemenet
  • Saksanpähkinä
  • Vanilja
  • Hera
  • Vesimeloni
  • Vehnä
  • Villisika
  • Viinirypäle
  • Valkoiset pavut
  • Kaali
  • Valkosipuli
  • Jugustti
  • Kesäkurpitsa
  • Ankerias
  • Mustekala
  • Herkkutatti
  • Kananmunankeltuainen
  • Kananmunanvalkuainen
  • Omena
  • Taimen

Ennen näytteenottoa

Suosittelemme, että olet altistunut testattavalle ruoka-aineelle viimeisen kolmen kuukauden aikana ennen näytteenottoa. Jos kyseiselle ruoka-aineelle altistumisesta on kulunut yli kolme kuukautta, on mahdollista, että tulos ei välttämättä näytä tätä.

ELISA-menetelmä

Ruoka-aineintoleranssitesti toteutetaan menetelmällä nimeltä ELISA (entsyymivälitteinen immunosorbenttimääritys), joka on analyyttinen tekniikka, joka on suunniteltu havaitsemaan ja kvantifioimaan liukoisia aineita, kuten peptidejä, proteiineja, vasta-aineita ja hormoneja. Tässä menetelmässä itse antigeeni (kohdemakromolekyyli) immobilisoidaan kiinteälle pinnalle (mikrolevylle) ja kompleksoidaan sitten vasta-aineen kanssa, joka on kytketty reportterientsyymiin. Havaitseminen suoritetaan mittaamalla reportterientsyymin aktiivisuus inkuboimalla sopivan substraatin kanssa mitattavissa olevan tuotteen tuottamiseksi. ELISA-testin tärkein elementti on hyvin spesifinen vasta-aine-antigeenivuorovaikutus.

Ruoka-aineintoleranssi ja suolisto

Jos tuloksesi osoittaa monia ruoka-aineintoleransseja, se johtuu usein taustalla olevasta suolisto-ongelmasta. Siinä tapauksessa suosittelemme Suoliston Mikrobiomi XL -testiä tai Vuotavan suolen oireyhtymä-testiä ymmärtääksesi suoliston terveyteen liittyvistä epätasapainoista.

Lisätiedot

Paino 0,030 kg

Ohjeet

Testin teet itse kotona ns. kapillaariverikokeella. Tämä tarkoittaa, että sinun on tehtävä pieni pistos sormeen ja puristettava muutama tippa verta paperille tai koeputkeen. Näytteesi lähetetään laboratorioomme analysoitavaksi ja saat vastauksesi digitaalisesti heti, kun laboratorio on analysoinut näytteesi.

  1. Tee ostos verkkosivustolla; maksuvaihtoehdot Stripe/Klarna/Paypal tai kortti (Visa, AMEX tai Mastercard). Helppoa ja turvallista.
  2. Testipakkaus lähetetään tilauksen yhteydessä antamaasi osoitteeseen. Lähetämme testipakkauksen mukana myös ohjeet. Mukana tulee lisäksi leimattu kirjekuori, joka postitetaan meille. On suositeltavaa lähettää näyte maanantaina tai tiistaina.
  3. Suorita testi testipakkauksessa ja verkossa olevien ohjeiden mukaan. Asiakastukemme voi myös vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiin ennen lähetystä ja tuloksia sekä niiden jälkeen.
  4. Lähetä testipakkaus ISO-sertifioituun laboratorioon ja odota tuloksia digitaalisesti. Normaalisti saat vastauksen 15 työpäivän kuluessa siitä, kun laboratoriomme on vastaanottanut näytteesi.

Katso tarkemmat ohjeet täältä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ruoka-aineintoleranssitesti 240 kohtaa”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *