Contact Us Old

Ota yhteyttä

Anna meidän auttaa sinua hyvinvointitavoitteissasi.

Ennen kuin lähetät meille kysymyksesi, suosittelemme lukemaan usein kysytyt kysymyksemme. Ehkä kysymykseesi on jo vastattu.

Jos et löydä vastausta kysymykseesi, otathan meihin yhteyttä täyttämällä kaavakkeen, tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen hello@gettested.fi.

Jos odotat testituloksiasi ja 15 työpäivää on kulunut, olethan yhteydessä. Huomaathan, että voidaksemme välittää sinulle tietoa tuloksista, tarvitsemme tietoja laboratoriohenkilökunnalta, näiden saamisessa voi joskus mennä 1-2 päivää.

Tietoa meistä

GetTested:in avulla testaaminen on tehokasta, edullista ja turvallista laboratioriotestaamista. GetTested:in missiona on luoda kaikkiin lääketieteellisen testaamisen tarpeisiin ratkaisu, joka on saatavilla suoraan kuluttajalle. Tarjoamalla laajan valikoiman diagnostisia testejä joko lääkärin suosituksella tai ilman, GetTested tarjoaa asiakkaillensa mahdollisuuden hallita itse omia terveydenhoitokustannuksiaan ja seurata omaa terveydentilaansa. Tavoitteenamme on tuottaa erinomaista asiakaspalvelua sitoutuneen ja koulutetun henkilöstön voimin. GetTested asettaa asiakkaan etusijalle, takaamme korkeimman laatutason testauksen ja tarkat tulokset. Teemme yhteistyötä alueen johtavien, valtuutettujen ja ISO-sertifioitujen laboratorioiden kanssa. Noudatamme tiukkoja yksityisyys- ja HIPAA-säännöstöjä.

Ei ole olemassa helppoa ja nopeaa tapaa seurata mitä todella tapahtuu elimistössäsi, minkä vuoksi useimpien on odotettava, että jokin menee pieleen, ennen kuin he voivat tarttua asiaan. Tarjoamme tuotteita ja palveluita, joiden avulla voit ennakoivasti huolehtia hyvinvoinnistasi -helposti ja vaivattomasti. Kun tunnet elimistösi paremmin, ymmärrät paremmin elintapojesi vaikutuksia ja voit tehdä hienovaraisia muutoksia kohti terveempää olemusta.

Tarjoamalla kattavimmat, lääkärin suunnittelemat laboratoriotestit, annamme hyvinvoinnistaan kiinnostuneiden asiakkaiden ottaa hyvinvointinsa omiin käsiinsä. Yhdistettynä ainutlaatuiseen tutkimukseen, analyysiin sekä valmennukseen, asiakkaat elävät värikkäämpää ja terveempää elämää.

LÄHETÄ KYSYMYKSESI MEILLE*

[contact-form-7 404 "Not Found"]

TUKI- JA NEUVONTAPALVELUT OVAT AUKI:

Maanantai – Perjantai: 9:00  – 15:00  (GMT +2)

Usein kysytyt kysymykset

Saamme paljon kysymyksiä, mikä on aina mukavaa! Alla löydät kokoelman yleisimmistä kysymyksistä, joita saamme koskien tuotteitamme ja palveluitamme. Jos et löydä vastausta kysymykseesi listasta, ole yhteydessä ja teemme parhaamme vastataksemme kysymykseesi.

Olemme jakaneet kysymykset alla oleviin kategorioihin:

Ennen testin tilaamista

Tarjoatteko alennusta jos tilaan useamman kuin yhden testin?

Meillä on usein tarjouksia. On yleistä että samanaikaisesti halutaan testata esimerkiksi useampi perheenjäsen.

Voinko luottaa tuloksiin?

Kyllä. Laboratoriomme asiakkaina ovat Euroopan suurimmat sairaalat. Olemme tehneet sopimuksen laboratorion kanssa, joka takaa sen, että voimme tarjota samoja korkean tason palveluita yksilöille.

Kuinka testi tehdään

Kuinka testit toimivat ja mitä minun on muistettava?

Kun olet tehnyt tilauksesi, lähetämme sinulla testauspakkauksen, sisältäen kaikki tarvitsemasi tarvikkeet sekä ohjeet. Lähetämme sinulle myös maksetun palautuskuoren, jolla lähetät valmiit testinäytteet takaisin laboratorioon. Suosittelemme lähettämään näytteet maanantaina tai tiistaina.

Kuinka paljon verta verinäyte vaatii?

Allergiatestimme vaatii vain 0,3 ml verta. Oikea määrä on merkitty näyteputkeen ja putken tulisi täyttyä verellä merkintään asti.

Tuleeko minun muuttaa ruokavaliotani ennen näytteenottoa?

Sinun tulisi syödä aivan kuten normaalistikin. Huomaathan, että allergia-, ruoka-aineintoleranssi-, sekä histamiini-intoleranssitesteissä sinun tulee olla altistunut testattavalle aineelle viimeisen 3 kuukauden aikana, jotta tulos on luotettava.

Vaikuttaako lääkitys testituloksiin?

Ei, lääkitys ei vaikuta tuloksiin.

Mitä testitulosraportti sisältää?

Raportti sisältää nimesi, testipäivämäärän, lyhyen yhteenvedon tuloksista sekä tarkat arvot testatuista aineista. Saat myös skaalan 0-6 välillä, josta selviää allergian vakavuus. 0 tarkoittaa ei allergiaa, 6 on vakava allergia.

Kuinka testi lähetetään analysoitavaksi

Kuinka testinäytteet tulisi säilöä?

Suosittelemme säilyttämään testinäytteet jääkaapissa ennen lähettämistä. Näytteet kestävät 5 päivää kestävän kuljetuksen. Suosittelemme lähettämään testinäytteet maanantaina.

Miksi suosittelette lähettämään testinäytteet maanantaisin?

Koska testinäytteet kestävät 5 päivää kestävän kuljetukset ennenkuin pilaantuvat, jolloin niitä et voi enää tutkia. Näytteet siirretään aina heti kylmäsäilytykseen niiden saavuttua laboratorioon. Lähettämällä näytteesi maanantaina, varmistat niiden saapumisen ennen viikonloppua. Laboratorio huomaa, mikäli näytteet ovat huonolaatuisia tai pilaantuneita, jolloin sinun tulee lähettää uusi näyte.

Testimetodit

Mitä aineita allergiatesti testaa?

Allergiatestimme on suunniteltu havaitsemaan yleisimmät allergiat, mukaan lukien ristireaktiot. Voisimme käytännössä testata kaikkia aineita ja tarjota erityisiä testejä. Olemme kuitenkin päättäneet keskittyä mahdollisimman yleiskattavaan allergiatestiin, lähinnä tarjotaksemme asiakkaillemme mahdollisimman yksinkertaisen tuotteen.

Missä testit analysoidaan?

Teemme yhteistyötä Saksassa sijaitsevan, valtuutetun ja sertifioidun laboratorion kanssa. Heillä on kokemusta nimenomaan tämän kaltaisista testeistä ja heidän palveluitaan käyttävät lääkärit ympäri Euroopan. Yhteistyölaboratoriomme on sertifioitu EN ISO 13485 ja ISO9001 mukaisesti.

Testitulokset

Milloin saan testitulokseni?

Tulokset valmistuvat 15 työpäivässä. Saat sähköpostin, kun tulokset ovat saatavilla.

Mitä eroa on intoleranssilla ja allergialla?

Allergiaa ja intoleranssia käytetään usein väärin toistensa synonyymeinä. Nämä ovat kuitenkin kaksi eri asiaa. Oireet ja niiden hoito ovat joskus hyvin samankaltaisia, mutta on kuitenkin tärkeä erottaa nämä kaksi eri termiä toisistaan.

Muita kysymyksiä

Mitä on ristireaktiivisuus?

Ristireaktiivisuutta esiintyy, kun henkilö saa allergisen reaktion tietystä aineesta, mutta reagoi myös samankaltaisiin aineisiin. Siitepölylle allergiset henkilöt saavat usein allergisia reaktioita myös kivellisistä hedelmistä, pähkinöistä ja omenoista – sekä vielä rajumpia oireita allergiakauden aikana.

Saako teiltä testejä myös tietyille, erityisille aineille?

Kyllä saa, otathan meihin yhteyttä. Huomaathan, että suosittelemme yleiskattavan allergiatestimme käyttöä, sillä se on kattavin ja kustannustehokkain vaihtoehto.

Teettekö yhteistyötä sairaaloden tai klinikoiden kanssa?

Kyllä teemme! Lisäämme verkostoomme jatkuvasti uusia yhteistyökumppaneita ja klinikoita ympäri Eurooppaa. Otathan yhteyttä jos kiinnostuit!

Yhteistyöt/Yhteistyökumppanit/Vaikuttajat

Haluatko tehdä kanssamme yhteistyötä :)?

Teemme mielellämme yhteistyötä sellaisten yritysten ja profiilien kanssa, jotka haluavat ajaa hyvinvointia ja siihen liittyviä aiheita eteenpäin yhteiskunnassamme. Olethan meihin yhteydessä partner@gettested.fi.