Ostoehdot

Ostoehdot

Yleiset sopimusehdot

Get Tested International AB tarjoaa yksilöille ja yritykseille laajan valikoiman terveystutkimuksia. Hyödynnämme useita lääketieteellisten laboratoriotoimintojen alihankkijoita näytteiden analysointiin.

Voidaksesi tilata tutkimuksiamme, sinun täytyy vähintään 18-vuotias. Alle 18-vuotiaat tarvitsevat huoltajan suostumuksen. Get Tested International AB ei korvaa perinteistä terveydenhuoltoa. Jos ongelmia ilmenee, sinun tulisi aina olla yhteydessä terveydenhuollon ammattilaiseen.

Tekemällä tilauksen, hyväksyt ostoehtomme.

Testitulokset

Saat testituloksesi digitaalisesti kirjautumalla sisään tunnuksilla, jotka loit testiä rekisteröidessäsi. Vastausaika vaihtelee eri testien välillä, tuotesivuiltamme löydät tiedon kauanko tuloksesi saapumisessa kestää. Asiakkaan vastuulla on merkitä näyte tunnustarralla, saadakseen testin tuloksen. Turvallisuuden maksimoimiseksi testitulos lähetetään sinulle salattuna ja sinun on varmennettava henkilöllisyytesi.

Toimitusehdot
Toimituskulut lisätään hintaan £ 4.

Tuotteemme lähetetään tilauksen yhteydessä ilmoittamaasi osoitteeseen. Olet asiakkaana velvollinen antamaan oikeat osoitetiedot tilauksen yhteydessä. Jos et ole vastaanottanut toimitustasi 10 arkipäivän kuluessa, ota yhteyttä osoitteeseen hello@gettested.fi niin autamme sinua.

 

Hinnat ja maksut
Kaikki hinnat on ilmoitettu punnissa, sisältäen ALV:n.

Maksu suoritetaan korttimaksulla maksupalveluntarjoajan Stripen kautta, joka hyväksyy VISA-, Mastercard- tai AMEX-kortit.

Peruuttamisoikeus

Sinulla on asiakkaana 14 päivän peruuttamisoikeus. Peruuttamisaika alkaa siitä päivästä, jolloin vastaanotat tavarat. Peruuttamisoikeus koskee vain testejä, joita ei ole lähetetty laboratorioon analysoitavaksi ja joissa testauspakkausta, mukaan lukien esileimattua kirjekuorta, ei ole käytetty. Ota yhteyttä hello@gettested.fi käyttääksesi peruuttamisoikeuttasi ja saadaksesi lisäohjeita. Jos et palauta kaikkea alkuperäisessä kunnossa, pidätämme oikeuden vähentää palautuksen summa materiaalikustannusten kattamiseksi.

Pyydämme sinua noudattamaan ohjeita tarkasti. Jos sattuisitkin tarvitsemaan lisää välineitä testin suorittamiseen, voit ostaa näitä itse verkkokaupastamme. Tämä johtuu siitä, että olemme optimoineet hintamme, jotta sinä asiakkaana saat markkinoiden parhaan tarjouksen.

Peruuttamisoikeuden tapauksessa palautamme sinulle rahat 30 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Mahdollisista toimitus- ja palautuskuluista vastaa asiakas, eikä niitä palauteta.

Jos olet asiakkaana käyttänyt testauspakkaustasi ja kadut ostostasi tämän jälkeen, veloitamme 15 puntaa testauspakkauksesta ja 4 puntaa toimituskuluista (yhteensä 21 puntaa), joka vähennetään hyvitettävästä kokonaissummasta näytemateriaalin kustannusten kattamiseksi.

Valitus

Jos saamasi tuote on vaurioitunut tai jos sait väärän tuotteen, ota yhteyttä hello@gettested.fi mahdollisimman pian, niin autamme sinua. Pyydämme sinua noudattamaan ohjeita tarkasti. Jos satutkin tarvitsemaan lisää välineitä testin suorittamiseen, olethan yhteydessä hello@gettested.fi. Riitatapauksissa noudatamme yleisen valituslautakunnan suosituksia.

Asiakkaan rehellisyys

Ostoksen yhteydessä antamasi henkilötiedot tallennetaan, jotta voimme täyttää sinua kohtaan tekemämme palveluja tai tuotteita koskevan sopimuksen. Henkilötietolain mukaan sinulla on oikeus tutustua sinusta rekisteröimiimme tietoihin. Ota yhteyttä osoitteeseen hello@gettested.fi, jos tiedoissa on virheitä, niin korjaamme tai poistamme ne.

Jos olet valinnut uutiskirjeemme vastaanottamisen, käsittelemme myös henkilötietojasi lähettääksemme sinulle tietoja liiketoiminnastamme.

Muuta

Get Tested International AB pidättää oikeuden tehdä hintamuutoksia eikä ole vastuussa virheistä, jotka voivat johtua näytteenottoon ja analysointiin käytetystä laboratoriosta. Get Tested International AB pidättää oikeuden tehdä virheitä artikkelin tiedoissa.