Siemennestetesti (pikatesti)

20,00 

Haluatko tietää, ylittääkö siittiöiden tiheys WHO:n asettaman kriittisen raja-arvon 15 miljoonaa siittiötä/ml? GetTested tarjoaa sinulle nopean ja luotettavan ratkaisun: Siemennestetesti (pikatesti). Tämä CE-merkitty ja IVD-hyväksytty testi varmistaa laadukkaat ja luotettavat tulokset.

yesKotona tehtävä kotitesti, ei tarvetta lääkärikäynnille

Tuotetunnus (SKU): A-SPE Osasto:

Miesten siittiötesti

Hedelmättömyys on yleinen ongelma, joka vaikuttaa jopa 15 % pariskunnista. Näistä pareista 40 %:lla pääasiallinen syy on miehen hedelmättömyys. Testaamalla siittiöiden tiheyttä voit helposti ja kätevästi ottaa ensimmäisen askeleen hedelmättömyyden syyn selvittämiseksi. Testimme on helppo suorittaa ja vie vain noin 15 minuuttia. Saat välittömän vastauksen, joka kertoo, onko siittiöidesi tiheys WHO:n rajan ylä- tai alapuolella. Vaikuttavalla 99,1 % tarkkuudella voit olla varma, että testimme antaa luotettavan tuloksen.

Testiprosessin helpottamiseksi ja tarjotaksemme sinulle kaiken tarvittavan, siittiötestimme sisältää kaiken tarvittavan materiaalin, mukaan lukien testikasetin, käyttöohjeen, näytekeräyskupin, siirtolevyn siemennesteelle ja näyteen laimennuspuskurin. Pyrimme tekemään testauksesta mahdollisimman helppoa ja mukavaa sinulle.

Testipaketin sisältö

 • Testikasetti
 • Käyttöohje
 • Näytekeräyskuppi
 • Siirtolevy siemennesteelle
 • Näyteen laimennuspuskuri
 • Työasema

Ennen testiä

Maksimaalisen siittiömäärän ja laadun varmistamiseksi vältä seksuaalista aktiivisuutta 3-7 päivää ennen testin suorittamista.

Ohjeet

 1. Ota testikasetti ulos pakkauksesta ja aseta se vaakatasoon tasaiselle pinnalle.
 2. Kerää siemennestenäyte mukana tulevaan keräyskuppiin masturboimalla.
 3. Anna siemennestenäytteen seistä 60 minuuttia täydellisen nesteytymisen varmistamiseksi.
 4. Käytä spermaa siirtävää laitetta ja täytä se 0,1 ml-merkkiin siemennestenäytteellä.
 5. Lisää siemennestenäyte mukana tulevaan näytteen laimennuspuskuriin.
 6. Sekoita siemennestenäyte ja testiliuos kääntämällä pulloa ylös ja alas 5-10 kertaa.
 7. Pidä näyteputki pystyssä ja avaa kansi. Siirrä 2 kokonaista tippaa laimennettua näytettä (noin 80 μl) testikasetin näytekaivoon (S) ja aloita ajanotto.
 8. Lue testitulos 5 minuutin kuluttua. Tulosta ei tule lukea 10 minuutin kuluttua.

Ohjeet

Testi on verikoe, joka otetaan kotona sormenpistokkeella ja sitten puristetaan ulos paperinauhoille tippuvaa verta. Näyte lähetetään sitten laboratorioon analysoitavaksi ja saat vastauksesi digitaalisesti heti, kun laboratorio on analysoinut näytteesi.

 1. Tee ostos verkkosivustolla; maksuvaihtoehdot Stripe/Klarna/Paypal tai kortti (Visa, AMEX tai Mastercard). Helppoa ja turvallista.
 2. Testipakkaus lähetetään tilauksen yhteydessä antamaasi osoitteeseen. Lähetämme testipakkauksen mukana myös ohjeet. Mukana tulee lisäksi leimattu kirjekuori, joka postitetaan meille. On suositeltavaa lähettää näyte maanantaina tai tiistaina.
 3. Suorita testi testipakkauksessa ja verkossa olevien ohjeiden mukaan. Asiakastukemme voi myös vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiin ennen lähetystä ja tuloksia sekä niiden jälkeen.
 4. Lähetä testipakkaus ISO-sertifioituun laboratorioon ja odota tuloksia digitaalisesti. Normaalisti saat vastauksen 15 työpäivän kuluessa siitä, kun laboratoriomme on vastaanottanut näytteesi.

Katso tarkemmat ohjeet täältä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Siemennestetesti (pikatesti)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *