Melatoniinitesti

89,00 

GetTestedin melatoniinitesti analysoi melatoniinin eritystäsi. Liian matala tai korkea taso voi vaikuttaa kaikkeen unenhäiriöstä ennenaikaiseen ikääntymiseen. Koska miljoonat ihmiset ympäri maailmaa kärsivät unihäiriöistä, kuten unettomuudesta ja hypersomniasta, melatoniinitason mittaaminen voi auttaa sinua selvittämään uniongelmasi alkuperän.

Testi mitataan helposti syljestä, josta näytteen keräät itse kotona ja lähetät sitten laboratorioon analysoitavaksi.

yesKotona tehtävä kotitesti, ei tarvetta lääkärikäynnille

yesKliinisesti hyväksytty testi, joka analysoidaan ISO 13485 -sertifioidussa laboratoriossa

yesTestitulokset englanniksi

Nopeat tulokset

Handla tryggt
Tuotetunnus (SKU): 1ML Osastot: , , ,

Melatoniini

Melatoniini on käpyrauhasessa, aivojen epifyysissä, tuotettu hormoni, ja sen tehtävänä on ensisijaisesti auttaa hallitsemaan vuorokausirytmiämme. Melatoniinin eritys on mekanismi, joka tekee meidät uneliaaksi ja sen pitoisuus vaihtelee päivän aikana ja siihen vaikuttaa valo ja pimeys. Taso nousee pimeässä ja on korkeimmillaan yöllä ja alimmillaan päivällä, kun valo on voimakkaimmin. Joillakin ihmisillä on liian alhainen melatoniinin tuotanto, mikä vaikeuttaa heidän nukahtamistaan. Jos kärsit uniongelmista, on hyvä idea testata melatoniinitasosi. Jos tulos näyttää alhaista tasoa, voit hankkia melatoniinia ravintolisän muodossa.

Melatoniini auttaa myös kehoa säätelemään muita hormoneja, verenpainetta ja kehon lämpötilaa. Alhaisen melatoniinitason ja masennuksen ja ennenaikaisen ikääntymisen välillä on myös yhteyksiä.

Melatoniinin puutos

Melatoniini on hormoni, jota syntyy aminohappo tryptofaanista ja jota keho itse tuottaa käpyrauhasessa. Kun melatoniinitasot nousevat päivällä iltaa kohti, se antaa keholle signaalin, että on aika nukkua, mikä tekee uneliaaksi ja väsyneeksi. Jos melatoniinin tuotanto on häiriintynyt, se voi aiheuttaa uniongelmia. Uniongelmat voivat johtua useista eri tekijöistä, kuten sokeudesta, jet lagista, vaihdevuosista, ikääntymisestä, yötyöstä jne. Uniongelmien ratkaisemiseksi voit ottaa lisämelatoniinia lisäravinteiden tai lääkkeiden muodossa.

Melatoniinin tuotantoon vaikuttavat muun muassa keinovalaistus, kova harjoittelu myöhään päivällä, vuoden syklit ja ikääntyminen. Mittaamalla melatoniinisi ja tunnistamalla mahdollisen epätasapainon, voit aloittaa sen hoitamisen.

Lisätiedot

Paino 0,030 kg (kilogramma)

Ohjeet

Kaikki testimme, mukaan lukien sylkinäytteemme, kerätään kotoa käsin. Testipakkaukseen sisältyy kaikki, mitä tarvitset testin ottamiseen sekä ohjeet. Näytteesi lähetetään laboratorioomme analysoitavaksi ja saat vastauksesi digitaalisesti heti, kun laboratorio on analysoinut näytteesi.

  1. Tee ostos verkkosivustolla; maksuvaihtoehdot Stripe/Klarna/Paypal tai kortti (Visa, AMEX tai Mastercard). Helppoa ja turvallista.
  2. Testipakkaus lähetetään tilauksen yhteydessä antamaasi osoitteeseen. Lähetämme testipakkauksen mukana myös ohjeet. Mukana tulee lisäksi leimattu kirjekuori, joka postitetaan meille. On suositeltavaa lähettää näyte maanantaina tai tiistaina.
  3. Suorita testi testipakkauksessa ja verkossa olevien ohjeiden mukaan. Asiakastukemme voi myös vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiin ennen lähetystä ja tuloksia sekä niiden jälkeen.
  4. Lähetä testipakkaus ISO-sertifioituun laboratorioon ja odota tuloksia digitaalisesti. Normaalisti saat vastauksen 15 työpäivän kuluessa siitä, kun laboratoriomme on vastaanottanut näytteesi.

Sylkitestistä riippuen, täytät syljellä eri määrän putkia, joten luethan alla olevat ohjeet huolellisesti ennen kuin teet testin:

Estrogeeni/Progesteroni: 1 putki (kerätään yhden viikon jälkeen ovulaatiosta, normaalisti kuukautiskierron päivänä 19-23)
Kortisoli: 7 putkea (kerätään 12 tunnin aikana aamusta iltaan)
Testosteroni: 3 putkea
Naisten/Miesten hormonitesti: 2 putkea (naiset: kerätään yhden viikon jälkeen ovulaatiosta, normaalisti kuukautiskierron päivänä 19-23)
DHEA: 2 putkea
Melatoniini: 1 putki (kerätään sunnuntai-iltana, jolloin se on lähetettävä laboratorioon maanantaina)

Näytteesi lähetetään laboratorioomme analysoitavaksi ja saat vastauksesi digitaalisesti heti, kun laboratorio on analysoinut näytteesi.

Jos olet harjannut hampaasi, odota vähintään 30 minuuttia ennen testin suorittamista. Vältä testin tekemistä, jos ikenesi vuotavat. Vältä myös juomista, syömistä, nuuskaamista, tupakointia sekä purukumin pureskelua 30 minuuttia ennen testiä.

Katso tarkemmat ohjeet täältä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Melatoniinitesti”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *