ALENNUKSESSA!

Lisämunuaistesti

Alkuperäinen hinta oli: 164,00 €.Nykyinen hinta on: 129,00 €.

Lisämunuaistestimme analysoi DHEA:ta ja kortisolia syljestä. Lisämunuaisten vajaatoiminnan yleisiä oireita ovat väsymys/uupumus, unihäiriöt, suolanhimo ja alhainen verenpaine. Lisämunuaisten vajaatoiminta tarkoittaa, että lisämunuaiset vähentävät hormonien tuotantoa pitkään jatkuneen stressin tai tapaturman seurauksena.

yesKotona tehtävä kotitesti, ei tarvetta lääkärikäynnille

yesKliinisesti hyväksytty testi, joka analysoidaan ISO 13485 -sertifioidussa laboratoriossa

yesTestitulokset englanniksi

Nopeat tulokset

Handla tryggt
Tuotetunnus (SKU): 2O320-1CO Osastot: , , , ,

Lisämunuaisten uupumus

Lisämunuaisten uupumus, tarkoittaa tilaa, jossa lisämunuaiset vähentävät hormonien (pääasiassa kortisolin ja DHEA:n) tuotantoa, yleensä pitkän vakavan stressin tai trauman seurauksena. Lisämunuaiset reagoivat stressiin ensin lisäämällä kortisolin ja myös DHEA:n tuotantoa, ja tutkimukset ovat osoittaneet, että DHEA vähenee väsymyksen myötä, eli stressin jatkuessa pitkään. Sekä kortisolin että DHEA:n mittaaminen on tärkeää jotta lisämunuaisen toimintaa voidaan tukea oikein.

Mitä lisämunuaistestissä mitataan?

Testi mittaa sekä DHEA:n että kortisolin syljestä.

DHEA

Liian alhaiset DHEA-tasot voivat aiheuttaa oireita, kuten väsymystä, masennusta, seksuaalisen halun heikkenemistä ja liikalihavuutta.  Liian korkeat tasot voivat aiheuttaa oireita kuten PCOS, akne ja hiustenlähtö. Kroonisessa väsymysoireyhtymässä alhaiset DHEA-tasot ovat yleisiä.

Kortisoli

Koska kortisolitasot vaihtelevat päivän aikana, on tärkeää kerätä useampi näyte yhden päivän aikana, jotta näistä voi koostaa täyden kortisolikäyrän. Terveen kortisolikäyrän tulisi olla korkein aamulla ja laskea vähitellen päivän aikana. Nykyään, kun monet ovat väsyneitä ja uupuneita, nähdään usein käyriä, jotka ovat liian matalia, liian korkeita, liian litteitä tai jopa käänteisiä. Tämä testi mittaa biologisesti saatavaa vapaata kortisolia seitsemän kertaa päivässä, jolloin vain vapaa kortisoli on biologisesti aktiivista.

Kuinka lisämunuaistesti tehdään?

Saat kaksi erilaista testauspakkausta. Molemmat näytteet ovat kotona otettavia sylkinäytteitä. Kortisolinäyte otetaan seitsemän kertaa yhden päivän aikana, kun taas DHEA-näyte otetaan kahdesti aamulla. Näytteet lähetetään laboratiorioomme analysoitaviksi ja saat tuloksesi digitaalisessa muodossa.

Ohjeet

Kaikki testimme, mukaan lukien sylkinäytteemme, kerätään kotoa käsin. Testipakkaukseen sisältyy kaikki, mitä tarvitset testin ottamiseen sekä ohjeet. Näytteesi lähetetään laboratorioomme analysoitavaksi ja saat vastauksesi digitaalisesti heti, kun laboratorio on analysoinut näytteesi.

  1. Tee ostos verkkosivustolla; maksuvaihtoehdot Stripe/Klarna/Paypal tai kortti (Visa, AMEX tai Mastercard). Helppoa ja turvallista.
  2. Testipakkaus lähetetään tilauksen yhteydessä antamaasi osoitteeseen. Lähetämme testipakkauksen mukana myös ohjeet. Mukana tulee lisäksi leimattu kirjekuori, joka postitetaan meille. On suositeltavaa lähettää näyte maanantaina tai tiistaina.
  3. Suorita testi testipakkauksessa ja verkossa olevien ohjeiden mukaan. Asiakastukemme voi myös vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiin ennen lähetystä ja tuloksia sekä niiden jälkeen.
  4. Lähetä testipakkaus ISO-sertifioituun laboratorioon ja odota tuloksia digitaalisesti. Normaalisti saat vastauksen 15 työpäivän kuluessa siitä, kun laboratoriomme on vastaanottanut näytteesi.

Sylkitestistä riippuen, täytät syljellä eri määrän putkia, joten luethan alla olevat ohjeet huolellisesti ennen kuin teet testin:

Estrogeeni/Progesteroni: 1 putki (kerätään yhden viikon jälkeen ovulaatiosta, normaalisti kuukautiskierron päivänä 19-23)
Kortisoli: 7 putkea (kerätään 12 tunnin aikana aamusta iltaan)
Testosteroni: 3 putkea
Naisten/Miesten hormonitesti: 2 putkea (naiset: kerätään yhden viikon jälkeen ovulaatiosta, normaalisti kuukautiskierron päivänä 19-23)
DHEA: 2 putkea
Melatoniini: 1 putki (kerätään sunnuntai-iltana, jolloin se on lähetettävä laboratorioon maanantaina)

Näytteesi lähetetään laboratorioomme analysoitavaksi ja saat vastauksesi digitaalisesti heti, kun laboratorio on analysoinut näytteesi.

Jos olet harjannut hampaasi, odota vähintään 30 minuuttia ennen testin suorittamista. Vältä testin tekemistä, jos ikenesi vuotavat. Vältä myös juomista, syömistä, nuuskaamista, tupakointia sekä purukumin pureskelua 30 minuuttia ennen testiä.

Katso tarkemmat ohjeet täältä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lisämunuaistesti”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *