Ruoka-aineintoleranssitesti 80 kohtaa

(10 tuotearviota)

149,00 

Oletko yliherkkä tietyille elintarvikkeille? GetTestedin ruoka-aineintoleranssitesti analysoi IgG4-vasta-aineita 80 eri ruoalle, jotka usein ovat osallisena yliherkkyysreaktioissa. Ruokaintoleranssi tarkoittaa, että elimistö reagoi tai on yliherkkä tietyille elintarvikkeille ja aiheuttaa oireita, kuten väsymystä, erilaisia ​​vatsavaivoja, aivosumua, iho-ongelmia tai päänsärkyä. Ruokaintoleranssista johtuvat oireet – toisin kuin välittömät allergiset reaktiot – ilmaantuvat tunteja tai päiviä altistumisen jälkeen. Tämä voi vaikeuttaa oireiden yhdistämistä syömiisi ruokiin.

yesKotona tehtävä kotitesti, ei tarvetta lääkärikäynnille

yesKliinisesti hyväksytty testi, joka analysoidaan ISO 13485 -sertifioidussa laboratoriossa

yesTestitulokset englanniksi

Nopeat tulokset

Handla tryggt

Ruoka-aineintoleranssitesti 80 kohtaa

Kaikki testimme (mukaan lukien ruoka-aineintoleranssitesti), tehdään kotona ja lähetetään laboratorioomme analysoitavaksi. Saat tulokset myöhemmin digitaalisessa muodossa.

Ruoka-aineintoleranssitesti 80 (IgG4) testaa 80 seuraavaa ruoka-ainetta

  • Alaskanseiti
  • Amarantti
  • Ankka
  • Ananas
  • Appelsiini
  • Auringonkukan siemenet
  • Banaani
  • Basilika
  • Cashewpähkinä
  • Durumvehnä
  • Gluteeni
  • Goudajuusto
  • Hasselpähkinä
  • Hiiva
  • Hirssi
  • Inkivääri
  • Kaali
  • Kaakao
  • Kahvi
  • Kalkkuna
  • Kalmari
  • Kampela
  • Kana
  • Kananmunankeltuainen
  • Kananmunanvalkuainen
  • Kaseiini
  • Katkarapu
  • Kaura
  • Kesäkurpitsa
  • Kiivi
  • Kurkku
  • Kurpitsan siemenet
  • Kvinoa
  • Lampaanliha
  • Lampaanmaito
  • Linssit
  • Lohi
  • Lupiini
  • Maapähkinä
  • Maissi
  • Maito
  • Mango
  • Mansikka
  • Manteli
  • Mustekala
  • Nauta
  • Parsakaali
  • Persikka
  • Peruna
  • Pistaasi
  • Omena
  • Osteri
  • Porkkana
  • Riisi
  • Ruis
  • Seesami
  • Selleri
  • Sianliha
  • Sienet
  • Silli
  • Simpukka
  • Sinappi
  • Sipuli
  • Sitruuna
  • Soija
  • Speltti
  • Taimen
  • Tattari
  • Tomaatti
  • Tonnikala
  • Turska
  • Valkosipuli
  • Viinirypäle
  • Vihreät herneet
  • Vihreät oliivit
  • Vihreät pavut
  • Vilja
  • Vuohenmaito

Ennen näytteenottoa

Suosittelemme, että olet altistunut testattavalle ruoka-aineelle viimeisen kolmen kuukauden aikana ennen näytteenottoa. Jos kyseiselle ruoka-aineelle altistumisesta on kulunut yli kolme kuukautta, on mahdollista, ettei testi anna yhtä vahvaa testitulosta.

ELISA-menetelmä

Ruoka-aineintoleranssitesti toteutetaan ELISA -menetelmällä (entsyymivälitteinen immunosorbenttimääritys). Se on analyyttinen tekniikka, joka on suunniteltu havaitsemaan ja kvantifioimaan liukoisia aineita, kuten peptidejä, proteiineja, vasta-aineita ja hormoneja. Tässä menetelmässä itse antigeeni (kohdemakromolekyyli) immobilisoidaan kiinteälle pinnalle (mikrolevylle) ja kompleksoidaan sitten vasta-aineen kanssa, joka on kytketty reportterientsyymiin. Havaitseminen suoritetaan mittaamalla reportterientsyymin aktiivisuus inkuboimalla sopivan substraatin kanssa mitattavissa olevan tuotteen tuottamiseksi. ELISA-testin tärkein elementti on hyvin spesifinen vasta-aine-antigeenivuorovaikutus.