Ruoka-aineintoleranssitesti 40 kohtaa

(10 tuotearviota)

89,00 

Oletko yliherkkä tietyille elintarvikkeille? GetTestedin ruoka-aineintoleranssitesti analysoi IgG4-vasta-aineita 80 eri ruoalle, jotka usein ovat osallisena yliherkkyysreaktioissa. Ruoka-aineintoleranssi tarkoittaa, että elimistö reagoi tai on yliherkkä tietyille elintarvikkeille ja aiheuttaa oireita, kuten väsymystä, erilaisia ​​vatsavaivoja, aivosumua, iho-ongelmia tai päänsärkyä. Ruoka-aineintoleranssista johtuvat oireet, toisin kuin välittömät allergiset reaktiot, ilmaantuvat tunteja tai päiviä altistumisen jälkeen, mikä voi vaikeuttaa oireiden yhdistämistä syömiisi ruokiin.

Jos olet kiinnostunut allergioiden testaamisesta, tarjoamme myös laajemman testin, joka mittaa yhteensä 78 kohtaa, sekä allergian (IgE ja ruoka-intoleranssi IgG) osalta. Jos haluat kattavamman ruokaaine-intoleranssitestin, niitä tarjotaan myös 80 ja 240 kohdan kokonaisuuksina.

yesKotona tehtävä kotitesti, ei tarvetta lääkärikäynnille

yesKliinisesti hyväksytty testi, joka analysoidaan ISO 13485 -sertifioidussa laboratoriossa

yesTestitulokset englanniksi

Nopeat tulokset

Handla tryggt
EAN: 0616612785626 Tuotetunnus (SKU): 1G1 Osastot: , , , ,

Ruoka-aineintoleranssitesti kotoa käsin

Kaikki testimme, mukaan lukien ruoka-aineintoleranssitesti, tehdään kotona ja lähetetään sitten laboratorioimme analysoitavaksi. Saat vastauksesi myöhemmin digitaalisessa muodossa.

Tärkeää

Jos teet ruoka-aineintoleranssitestimme, on tärkeää, että olet altistunut testattavalle ruoka-aineelle, viimeisen kolmen kuukauden aikana. Jos altistumisesta on kulunut pidempi aika, on olemassa riski, ettei se näy testituloksessa.

Ruoka-aineintoleranssitesti 40 (IgG4) testaa seuraavat ruoka-aineet:

  • Lohi
  • Turska
  • Silli
  • Katkarapu
  • Simpukka
  • Sianliha
  • Nauta
  • Kana
  • Vehnä
  • Ruis
  • Kaura
  • Maissi
  • Riis
  • Tattari
  • Amarantti
  • Porkkana
  • Selleri
  • Kaali
  • Valkosipuli
  • Sipuli
  • Vihreät herneet
  • Vihreät pavut
  • Soija
  • Maapähkinä
  • Tomaatti
  • Kurkku
  • Peruna
  • Sinappi
  • Kananmunanvalkuainen
  • Kananmunankeltuainen
  • Maito
  • Vuohenmaito
  • Lampaanmaito
  • Appelsiini
  • Banaani
  • Omena
  • Kiivi
  • Hasselpähkinä
  • Saksanpähkinä
  • Manteli

Ennen näytteenottoa

Suosittelemme, että olet altistunut testattavalle ruoka-aineelle viimeisen kolmen kuukauden aikana ennen näytteenottoa. Jos kyseiselle ruoka-aineelle altistumisesta on kulunut yli kolme kuukautta, on mahdollista, että tulos ei välttämättä näytä tätä.

ELISA-menetelmä

Ruoka-aineintoleranssitesti toteutetaan menetelmällä nimeltä ELISA (entsyymivälitteinen immunosorbenttimääritys), joka on analyyttinen tekniikka, joka on suunniteltu havaitsemaan ja kvantifioimaan liukoisia aineita, kuten peptidejä, proteiineja, vasta-aineita ja hormoneja. Tässä menetelmässä itse antigeeni (kohdemakromolekyyli) immobilisoidaan kiinteälle pinnalle (mikrolevylle) ja kompleksoidaan sitten vasta-aineen kanssa, joka on kytketty reportterientsyymiin. Havaitseminen suoritetaan mittaamalla reportterientsyymin aktiivisuus inkuboimalla sopivan substraatin kanssa mitattavissa olevan tuotteen tuottamiseksi. ELISA-testin tärkein elementti on hyvin spesifinen vasta-aine-antigeenivuorovaikutus.